1 t/m 4 december Agro Food en Technology Week

1 & 2 december: Masterclasses innoverend vermogen vergroten.

Datum & locatie:
1 December: Hygiënisch Ontwerpen / Customization van Food, door middel van 3D printen
2 december: Energie-efficiënt koelen en verwarmen / Intelligente verpakkingen.
De Masterclasses vinden plaats in het Impulse gebouw op de campus van Wageningen UR  

Het programma is helemaal bekend. Met als hotshots van de dag: Professional Rebel http://www.professionalrebel.nl/, zij gaan de Masterclasses begeleiden en de deelnemers uitdagen tot innoverend denken. Dit doen zij door sprekers en deelnemers kritische vragen te stellen.  

Enkele topsprekers: Kjeld van Bommel, Wouter Burggraaf, Ulphard Thoden van Velzen, Eef de Ferrante, Carlos Infante Ferreira, Anjan Contractor en de verschillende Start Up sprekers niet te vergeten. Zie de link hieronder voor het volledige programma en aanmeldingen.  

Wees snel want vol is vol!  

Voor aanmelden/inschrijven kunt u hier klikken.  

De Masterclasses hebben als doel het innoverend vermogen vergroten. In de ochtend presenteren topsprekers uit de wetenschap en het bedrijfsleven een beeld van de nieuwste ontwikkelingen en trends, en worden discussies gevoerd over hoe de toekomstige uitdagingen moeten worden aangepakt.  In de middag worden de deelnemers geïnspireerd door een persoonlijk verhaal van een start up spreker die innovatie tot zijn dagelijks werk heeft gemaakt. Samen met de top drie lessen van de ochtend, gaan de deelnemers aan de slag om een innovatief idee te ontwikkelen en te pitchen.  

Resultaat van de dag: De deelnemers gaan geïnspireerd naar huis met een To-Do lijst om de uitgewerkte innovaties te realiseren, hierbij ondersteund door het netwerk dat gedurende de dag is opgebouwd en de kennisvoucher die recht geeft op consulting bij WU/TNO.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Meer informatie over Wageningen University & Research:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!