125.000 ton Granova® Combimix voor Tractaatweg

  • Industrie
  • Bron: Heros Sluiskil

Heros Sluiskil levert voor de verbreding van de Tractaatweg, een verbinding tussen de N61 ten zuiden van Terneuzen en de R4 bij Zelzate, 125.000 ton Granova® Combimix. Een hoeveelheid die overeenkomt met het schoongemaakte huisvuil van maar liefst twee miljoen mensen.

 125.000 ton Granova® Combimix voor Tractaatweg

Veilig en vlot 

De aansluitingen op de Tractaatweg bij de Axelse Sassing (N686), Zwartenhoek (N258) en Molenverkorting (N683) worden ongelijkvloers aangelegd. De hele Tractaatweg krijgt in beide richtingen twee rijstroken. Dat heeft ten doel dat automobilisten veilig en vlot van Goes naar Gent (N62) kunnen rijden en vice versa. De N62 is een belangrijke weg tussen de zeehavens en de industriegebieden van Gent, Terneuzen en Vlissingen. 

Goedkeuring van Rijkswaterstaat

Het product Granova® Combimix is met ingang van 1 oktober 2017 opgenomen in de toepassingsverklaring ‘Eisen Onderbouw’ en ‘Eisen Berm’ van Rijkswaterstaat. Heros is hiermee het eerste afvalverwerkend bedrijf in Nederland dat, overeenkomstig de Green Deal, een bouwstof uit AEC-bodemas produceert die de goedkeuring van Rijkswaterstaat draagt. Begin 2018 wordt bij Rijkswaterstaat in Utrecht aan Heros officieel het certificaat voor toepassing van Granova® Combimix overhandigd. Het is een erkenning dat dit hoogwaardige product toegepast mag worden in werken waar Rijkswaterstaat opdrachtgever is.

Over Granova®

Heros is in 2012 gestart met de productie van Granova®, een extra stap in de opwerking van AEC-bodemas. Granova® granulaat, dat ontstaat na mechanische bewerking, vindt zijn toepassing met name in de betonwarenindustrie. Granova® Combimix, dat ontstaat na een wasproces, is bestemd voor wegenbouw, bedrijfsterreinen en infrastructurele werken.

Meer informatie over HEROS SLUISKIL B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!