17 nieuwe ondernemers voor DOK41

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: HZ University of Applied Sciences

Maar liefst 17 nieuwe ondernemers heeft DOK41 tot nu toe in dit jaar al mogen verwelkomen mede dankzij vestigingsvouchers van de Stichting ZIGZAG! Van specialisten in technische plastics en softwareontwikkelaars tot fotografen en tekstschrijvers.

17 nieuwe ondernemers voor DOK41

DOK41 is erg blij dat ze deze groeiende bedrijven een thuisbasis kunnen bieden die meer dan enkel huisvesting biedt. En terwijl de diversiteit aan ondernemers verder groeit, groeit ook het potentieel aan kruisbestuiving en mogelijke nieuwe product-markt combinatie.

Over DOK41

DOK41 is een fysieke broedplaats voor innovatieve (techno) en creatieve starters en maakt onderdeel uit van Stichting Incubator Zeeland. Bij DOK41 kunnen ondernemers hun bedrijf opstarten en onder begeleiding en coaching verdere ontwikkeling en groei doormaken. Daarnaast wordt samenwerking en kennisuitwisseling gestimuleerd en beschikt het team van DOK41 over een groot netwerk om ondernemers te verbinden met onder andere het bedrijfsleven en kennisinstellingen. HZ University of Applied Sciences is als onderwijsinstelling nauw betrokken bij DOK41. Zo zijn er samenwerkingsverbanden met verschillende HZ-opleidingen en academies.

Meer informatie over ZIGZAG, Stichting:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!