19 April Open Golfdag bij Best Golf

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: Best Golf

Tijdens de jaarlijkse Nationale Open Golfdagen kunnen bezoekers van alle leeftijden op vele manieren gratis en vrijblijvend kennis maken met de golfsport en met Best Golf. Iedereen is welkom op Best Golf. Van starter tot crack.

19 April Open Golfdag bij Best Golf

Ook leden van onze eigen golfclub zijn uiteraard van harte welkom voor de Demo XL van GolfPlaza, de Swing Scan, de Longest Drive en de Longest Putt. Neem vrienden, buren en (klein)kinderen mee. We gaan er een leuke dag van maken!

Activiteiten

Voor alle doorlopende activiteiten kunt u zich aanmelden bij de outdoor receptie bij Hole 10, de 2e blokhut aan de rechterzijde van het laantje van het plein naar de driving range. Alleen de Eerst Golf Les start op een vast tijdstip, namelijk elk heel uur. (12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur).

De Open Dag wordt afgesloten om 16.00 uur op het terras bij hole 10 met de prijsuitreiking voor de diverse onderdelen. Is een winnaar niet (meer) aanwezig op het terras, dan gaat de prijs door naar de op één na beste.

Mini Golf

De eerste golfervaring is vaak Mini Golf. Een leuke uitdaging voor alle leeftijden. Voor gezinnen, (groot)ouders met (klein)kinderen. Doe mee en maak met de beste score kans op een prijs.

Demo XL GolfPlaza

De kans om topclubs te testen van gerenommeerde merken als Titleist, Nike, Callaway, Taylormade,  Wilson, Ping en Cobra. Vergevingsgezinde drivers, waardevolle wedges, koele ijzers, professionele putters. Het staat allemaal klaar om te proberen. Deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen.   

Monobuggy

Proefrit met de nieuwste golfscooter uit Denemarken: de Monobuggy. Stoer, dynamisch en comfortabel. In 2 minuten opvouwbaar en in de kofferbak. Het sportieve en betaalbare alternatief voor de buggy. Eigentijds en comfortabel.

Supa Golf

Leer spelenderwijs golfen met grote clubs en ballen. Heel veilig en toegankelijk. Een mooi opstapje voor het echte golf. De basistechniek is hetzelfde. Probeer het eens. Deelname al vanaf 5 jaar.

Open Golf Les 1

Is het echt zo moeilijk om de bal in de hole te krijgen? De pro’s van Looijmans golf teaching staan elk uur (12.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur) klaar voor een golfles. Golfclubs en een bak vol golfballen wachten om opgepakt te worden. Op het lesprogramma staan de basistechnieken: greep, oplijnen en houding. Aan de slag met putten, pitchen en chippen…

Swing Scan

Wie een goede bal slaat, voelt feitelijk niets, maar hoort de veelbelovende “plok” als de bal geraakt wordt. Vanuit een goede set–up en met de juiste impact kan de bal alleen nog maar hard en recht vooruit gaan. Van de 7 stappen waaruit de swing wordt opgebouwd gaat er helaas wel eens één stap mis. Maar welke? Check it out! De Swing Scan is gratis en levert deskundig en praktisch advies op. De pro’s van Best Golf, Bob en Paul Looijmans, stellen een diagnose en geven een recept met verbeterpunten.

Longest Drive

De Flightscope staat voor u klaar. Het is een kwestie van afslaan, meten en weten. Hoe ver komt uw bal? Deelnemers aan de Longest Drive slaan eerst in en nemen dan hun positie in om een wereldbal te slaan. De scores van alle deelnemers worden genoteerd. De langste, verste, allerbeste verdient een prijs. En belangrijker nog: roem en glorie. Maar ook zonder prijs is het leuk om eens precies te weten hoe ver die bal nou komt. 

Buggytour, sightseeing golfcourse

Best Golf is zo’n 30 jaar geleden aangelegd op de voormalige vloeivelden voor de waterzuivering van de Bata schoenenfabriek. De totale oppervlakte van het golfterrein is circa 55 hectare. De golfbaan heeft een lengte van 6079 meter. Vernuftig is de combinatie van bosholes en parkholes in ieder lus en de vele hindernissen in de vorm van waterpartijen en bunkers. Een uitdagende baan. Veel vogels, eenden, konijnen. Ontdek het zelf tijdens de buggytour.

Putt Parcours

Putten lijkt het makkelijkste onderdeel van het golfen, maar dat is allerminst het geval. De green is namelijk zelden vlak. De bal rolt de ene keer super snel en is de andere keer niet vooruit te branden. Probeer het zelf maar eens!

Longest Putt

Na oefening volgt de uitdaging voor the Longest Putt. Wie heeft controle over de putter? Wie leest de green het beste? Op 100 cm, 200 cm, 300 cm enzovoorts. De langste putt is uiteraard goed voor een prijs.

Grabbel een golfbal

De ene golfbal is de andere niet. Grabbel in de ballenbak en bekijk wat de bal waard is. Geen bal? Of prijs?

Terras Dimples Outdoor

Het terras van Dimples is befaamd in de verre omtrek. Koele drankjes, lekkere hapjes en een fraai uitzicht. Ook op het terras bij hole 10, ter gelegenheid van de Open Dag, is het gezellig en gastvrij.

Lekker voor kinderen

Kinderen die sportief bezig zijn geweest verdienen een extraatje. Bij de receptie krijgen ze een munt om iets lekkers te scoren.

Try Out Best Golf

Golfers, met minimaal een baanpermissie, kunnen een rondje lopen van hole 10 t/m 14. Ze krijgen meteen een goede indruk van Best Golf, want hole 10 en hole 13 zijn pittige Par 5-holes, hole 11 en 14 (Par-4) lijken makkelijker dan ze zijn, en hole 12 is een hele lastige Par-3. Ontdek het zelf.

Meer informatie over BEST GOLF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!