19 januari Lekker Kort Eruit

  • Toerisme & Recreatie
  • Bron: ROC Eindhoven

Lekker Kort Eruit is een theatervoorstelling, geregisseerd en geproduceerd door Het Circuit, een initiatief van ROC Eindhoven.

19 januari Lekker Kort Eruit

Even Lekker Kort Eruit dus, naar één van de voorstellingen op 19 januari 2012 in het Eindhovense Parktheater.

Toneelspel, muziek en film komen samen in een voorstelling over liefde, intriges, hebzucht, dromen, verlies en geluk. Aan deze productie wordt al maandenlang hard gewerkt. De regie en productie zijn in handen van Het Circuit, een initiatief van ROC Eindhoven waarbinnen diverse scholen en opleidingen samenwerken. Bij Het Circuit staan talentontwikkeling en een verbeterd vakmanschap centraal.

Unieke samenwerking
Het stuk wordt gespeeld door studenten van de opleiding Artiest Theater, terwijl de muziek is gemaakt door studenten van Rock City Institute. De kostuums zijn gemaakt door studenten van de School voor Mode en studenten Marketing en Communicatie verzorgen de PR. Tot slot zorgen studenten van de eindhovense school voor de filmfragmenten waarmee de voorstelling begint en eindigt. Een unieke samenwerking waar door talentvolle jongeren met passie aan wordt gewerkt.

Meer info en kaarten bestellen
De voorstellingen vinden plaats op donderdag 19 januari 2012 in het Eindhovense Parktheater. Het stuk wordt twee keer gespeeld: om 14.30 uur en om 20.30 uur.

Voor inhoudelijke informatie over de voorstelling kun je terecht op www.lekkerkorteruit.nl .
Kaarten zijn online te bestellen en kosten € 15,-.
Bestel je kaarten snel!

Meer informatie over Summa College:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!