3200 eerstejaars studenten van start bij Radboud Universiteit

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Radboud Universiteit

Ongeveer 3200 eerstejaars bachelorstudenten maken vanaf zondag 20 augustus kennis met hun studie, studiegenoten, de universiteit en de stad tijdens de Radboud Universiteit Introductie 2017.

3200 eerstejaars studenten van start bij Radboud Universiteit

Nieuw dit jaar: er is een app, er kan alleen met pin betaald worden, er komt een watergevecht in de stad en er is meer aandacht voor duurzaamheid.

Intro-app

Het programma van de Radboud Introductie is – voor het eerst – te bekijken via de Radboud Introductie 2017 app (voor een Engelse versie: Radboud Orientation 2017).

Alles met pin

Omdat het gemakkelijker, sneller en veiliger is, kan tijdens de Radboud Introductie alleen met pin betaald worden. Dat geldt althans voor de inschrijving en op de introductiemarkt, de sportdagen, de campus cantus en de introductieweekenden – in de Nijmeegse horeca kunnen studenten altijd ook nog cash afrekenen.

Watergevecht

Tijdens Radboud Downtown, de kennismaking met de stad op woensdag 23 augustus, doen de eerstejaars allerlei spellen waarmee ze punten kunnen verdienen. Ook het opruimen van zwerfafval levert punten op. Hoe meer punten, des te groter is het waterpistool waarmee ze tijdens het afsluitende watergevecht in het Valkhofpark hun medestudenten te grazen kunnen nemen.

Duurzaam

Samen met de DAR en met studentenvereniging Akkuraatd zet de Radboud Universiteit zich in voor een duurzamer introductie. Met name tijdens de introductiemarkt en Radboud Downtown wordt extra aandacht besteed aan het gescheiden inzamelen van afval en het voorkomen van zwerfafval.


Meer weten? Zie de website Radboud Universiteit Introductie 2017 

Meer informatie over Radboud Universiteit Nijmegen:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!