5 redenen waarom u het Automotive Congress niet mag missen

 • Automotive

Op woensdag 23 mei 2018 gaat de 12e editie van het Automotive Congress van start. Het evenement, georganiseerd door AutomotiveNL en Mikrocentrum, vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven en bestaat uit zowel een lezingenprogramma als een expo.

5 redenen waarom u het Automotive Congress niet mag missen

Doel  van het Automotive Congress is om de automotive industrie samen te brengen met verwante sectoren zoals de hightechindustrie, de energie-industrie en de overheid. Centraal tijdens het evenement staan oplossingen voor de mobiliteit van de toekomst.

Dit maakt het Automotive Congress bijzonder

Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar wat maakt nu dat u dit evenement niet mag missen? Team Automotive Congress 2018 zette 5 redenen voor u op een rijtje.

 1. Internationale sprekers delen hun visie en oplossingen 

  Hoor de verhalen van organisaties als AZL Aachen University, AutomotiveNL, EDAG, FEV, Magna, MHP – A Porsche company, NTS Group / Topsector HTSM, TomTom, STORM/SPIKE, TU/e, VDL Steelweld en Vestas.
 2. Ontmoet 40 organisaties op de expo 

  Wist u dat de expo vanaf 14 uur gratis toegankelijk is?
 3. Live demonstraties door de bedrijven, studententeams en start-ups 

  Ontmoet onder andere TomTom, FEV, Geopoints, Shimadzu, Trescal, Hyperloop, Storm, University Racing Eindhoven, ATeam, Team Fast en LightYear.
 4. Speciaal tekenmoment Light Vehicle 2025 project 

  Door projectpartners AMAC GmbH, AutomotiveNL, Campus Automobile Spa-Francorchamps ASBL, Flanders Make, Technifutur en Université de Liège.
 5. Extra netwerkmogelijkheden tijdens het executive diner 

  Breid uw netwerk uit en sluit samen met de exposanten en sprekers het Automotive Congress af op een unieke locatie in het Evoluon.

Aanmelden

Meer informatie over het event of uzelf alvast aanmelden? Op de website van het Automotive Congress kunt u terecht voor zowel het aanmeldformulier als extra info over tijden, kosten en sprekers.

Meer informatie over RAI AutomotiveNL:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!