Aan de Stegge Roosendaal gaat opnieuw bouwen voor De Bunte

  • Bouw
  • Bron: Aan de Stegge Roosendaal

Aan de Stegge Roosendaal heeft van ontwikkelaar De Bunte Vastgoed Zuid BV opdracht gekregen voor de realisatie van 15 woningen op een bijzondere plaats in De Beljaart te Dongen.

Aan de Stegge Roosendaal gaat opnieuw bouwen voor De Bunte

Het betreft een nog te creëeren wooneiland tussen fase 1 en fase 2. Ten noorden van het reeds bestaande eiland (woonvoorziening van Amarant), zal een tweede eiland worden gerealiseerd.

Eensgezinswoningen

Op dit eiland zullen 15 eengezinswoningen worden gebouwd. Het betreft 6 hoekwoningen en 9 middenwoningen. De woningen variëren in inhoud van ca. 400m³ tot 500m³ en de prijzen liggen tussen de € 185.00,- v.o.n. en € 256.000,- v.o.n. Alle woningen zijn voorzien van PV-cellen (zonne-energie) en met een EPC van 0,4 erg duurzaam.

De aftrap van de start verkoop op 14 april jl. is druk bezocht en naar verwachting zal ook dit plan van De Bunte Vastgoed snel verkocht zijn. Voor Aan de Stegge Roosendaal in ieder geval een mooie opsteker dat opdrachtgever De Bunte Vastgoed Zuid BV wederom vertrouwen heeft in de manier van samenwerking en kwaliteit van bouwen.

Meer informatie over AAN DE STEGGE ROOSENDAAL, BOUWBEDRIJF :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!