Aandacht voor werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking

  • Innovatie & MVO
  • Bron: VNO-NCW

Inspirerende voorbeelden van werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking verdienen extra aandacht. Daarom vindt op 16 februari 2017 de Dag van de Duizend Voorbeelden plaats.

Aandacht voor werkgevers met personeel met een arbeidsbeperking

De initiatiefnemers VNO-NCW, MKB-Nederland en LTO Nederland zetten goede voorbeelden van inclusief ondernemen graag in het zonnetje. Als schouderklopje voor de ondernemer zelf en ter inspiratie voor andere ondernemers die misschien nog net dat ene zetje nodig hebben. Omdat de beweging naar inclusief ondernemen er een is van voldoening, verrijking en verbinding. En om die beweging in gang te houden.

Cadeau-actie

500 ondernemers die al actief zijn rondom de Banenafspraak ontvangen op deze dag een attentie. Op hun beurt reiken zij namens ‘Op naar de 100.000 banen’ een cadeau uit aan een collega-ondernemer waarvan zij denken dat die ook zeker aan de slag kan met mensen met een beperking. Zij enthousiasmeren deze ondernemer en geven tips uit eigen praktijk.

Op meerdere locaties in Nederland worden speciale evenementen en bijeenkomsten georganiseerd en daar kunt u bij zijn! Meer informatie over het programma van de Dag van de Duizend Voorbeelden.

Meer informatie over VNO-NCW Midden:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!