Aanvraag start nieuwe Associate degree opleidingen Christelijke Hogeschool Ede positief beoordeeld

  • Onderwijs & Training
  • Bron: Christelijke Hogeschool Ede

De aanvraag van de Christelijke Hogeschool Ede voor het starten van een aantal nieuwe Associate degrees is positief besloten door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Het gaat om de opleidingen Pedagogisch Educatief Medewerker, Pastoraal Werk en Ondernemen.

Aanvraag start nieuwe Associate degree opleidingen Christelijke Hogeschool Ede positief beoordeeld

Als vervolg op het besluit start voor deze opleidingen de Toets Nieuwe Opleiding bij de NVAO. De Christelijke Hogeschool Ede hoopt de Associate degree opleidingen per 1 september 2018 te kunnen bieden.

Wat is een Associate degree?

Een Associate degree is een opleiding die tussen het mbo niveau 4 en het hbo niveau 6 in zit. De Christelijke Hogeschool Ede biedt sinds 2016 de Associate degree opleiding Sociaal Werk in de Zorg in deeltijd. In 2018 hoopt de school in totaal vijf nieuwe Associate degree opleidingen in deeltijd te bieden.

Naast de Associate degree opleidingen Pedagogisch Educatief Medewerker, Ondernemen en Pastoraal Werk, wil de school ook starten met de Associate degree opleidingen ICT Service Management en Ondernemend in de Zorg. Daarnaast zijn er deeltijd opleidingen bachelors, masters en losse modules van Verpleegkunde in ontwikkeling.

Meer informatie over Christelijke Hogeschool Ede (CHE):

Bekijk het complete profiel

RegioinBedrijf Connect RegioinBedrijf Connect november 2018

Graag nodigen wij u uit om aan te sluiten bij de zevende editie van RegioinBedrijf Connect op 13 november bij Fort Lent in Nijmegen.