Aeres Agree uit Dronten heeft nieuwe directrice

Aeres Agree, dé partij voor het vinden en binden van de juiste professionals in de agrofoodsector, beschikt sinds kort over een nieuwe directrice. Sinds 1 juni jongstleden vervult Yvonne de Jong de voormalige positie van René Hutten, die binnen een andere functie binnen Aeres actief zal blijven.

Aeres Agree uit Dronten heeft nieuwe directrice

Yvonne de Jong heeft ruime ervaring in de commerciële arbeidsbemiddelingsmarkt. Gedurende 22 jaar werkte zij in diverse functies bij Randstad. In haar laatste functie was zij Senior Salesmanager Publiek bij het onderdeel Centrale Sales Randstad.

Versterken commerciële slagkracht

In haar nieuwe functie is Yvonne de Jong verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering van Aeres Agree en zal ze zich richten op het versterken van de commerciële slagkracht van de organisatie. Met de diensten recruitment, uitzenden & detachering en payrolling in de agri- en foodbusiness wil Aeres Agree zich ontwikkelen tot een kwalitatief sterke, nationaal herkenbare en goed geprofileerde organisatie.

Agrotransfer

René Hutten blijft binnen Aeres actief. Hij zet onder meer zijn taak voort als directeur van Agrotransfer bv, van waaruit de exploitatie van het Agrarisch Bedrijven Centrum in Dronten plaatsvindt. Daarnaast zal hij als business process manager complexe en/of langlopende projecten managen op het grensvlak tussen onderwijs en bedrijfsleven.

Over Aeres Agree

Aeres Agree uit Dronten is dé partij voor het vinden en binden van professionals in de agrofoodsector. Met behulp van een groot landelijk netwerk en diepgaande, specialistische kennis biedt Agree werkgevers hulp bij onder andere werving en selectie, uitzenden, detacheren en payrolling.

Meer informatie over AERES :

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!