AgriFood Capital Werkt! organiseert netwerkevent ‘keep on learning’

AgriFood Capital Werkt! organiseert een netwerkevent voor werkgevers, werknemers, onderwijsinstellingen en arbeidsmarktprofessionals. Onderwerp van het event is ‘keep on learning’, wat staat voor de nieuwe ‘leven lang leren’- beweging in Noordoost-Brabant.

AgriFood Capital Werkt! organiseert netwerkevent ‘keep on learning’

De arbeidsmarkt verandert flink. Om te kunnen voldoen aan het werk van morgen, is het noodzakelijk dat men zich blijft ontwikkelen. Zowel werkgevers, werknemers, opleiders als arbeidsmarktprofessionals doen er goed aan om te blijven leren.

Welke uitdagingen en kansen bieden de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt? Hoe kunnen mogelijk mensen duurzaam meedoen? Wat is er nodig om zelf aan de slag te gaan en om ook anderen in beweging te brengen? Aan de hand aansprekende voorbeelden, een inspirerende key note speaker en interactieve werksessies wordt antwoord gegeven op deze en andere vragen.

Programma

Het netwerkevent ‘keep on learning’ zal op donderdag 22 februari vanaf 13:30 plaatsvinden bij 1931 Congrescentrum te ’s-Hertogenbosch. Cristel van de Ven, dagvoorzitter, en Huib van Olden, voorzitter van AgriFood Capital Werkt! zullen samen het netwerkevent openen waarna er diverse interactieve sessies op de planning staan. Voor de inhoud van deze werksessies en om u aan te melden kunt u terecht op de website van AgriFood Capital

Meer informatie over AgriFood Capital:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!