AgriFoodTech 2017 biedt plaats aan eiwitpaviljoen

  • Agrofood & Biobased
  • Bron: Food Tech Brainport

De innovaties binnen de Agri en Food sector volgen elkaar in een rap tempo op met als doel: de wereld blijvend van voedsel voorzien, schaarste aanpakken en inspelen op de veranderende voedselketen.

AgriFoodTech 2017 biedt plaats aan eiwitpaviljoen

Efficiënter, effectiever, duurzamer en anders produceren, zowel in de machinebouw, voedselverwerking als op het land of in de kas staan centraal bij de innovaties. Tijdens de tweede editie van AgriFoodTech op 13 en 14 december 2017 brengen we deze sectoren bij elkaar en (ver)bouwen we samen de toekomst!   

Dit is AgriFoodTech 2017 

Tijdens AgriFoodTech, vakbeurs met congres, brengen we de topsectoren High Tech Systemen & Materialen, Agri & Food en Tuinbouw & Uitgangsmaterialen samen. Zowel op de beursvloer als in het lezingenprogramma staan de volgende thema’s centraal:

  • Machinebouw & automatisering
  • Big data & ICT
  • Smart & vertical farming
  • Testen, meten & kwaliteit (hygiëne)

Vanzelfsprekend is er ook aandacht voor andere technologische innovaties. Denk aan slimme verpakkingen en food design maar ook maatschappelijke uitdagingen zoals voedselverspilling, transparantie, veilig & gezond voedsel. 

Samenwerkingsverbanden

AgriFoodTech wordt georganiseerd door Mikrocentrum in samenwerking met het AgriFoodTech Platform (FME, FNLI, LTO Nederland en 4TU met ondersteuning van het ministerie van Economische Zaken), GMV, Hightech NL en ZLTO. 

Eiwitpaviljoen 

Tijdens de AgriFoodTech zal er ook een eiwit paviljoen zijn. Dit paviljoen is 6x6 meter groot en biedt ook aan u als ondernemer de mogelijkheid om aanwezig te zijn op de AgriFoodTech. Er zijn nog enkele mogelijkheden om u aan te sluiten bij het eiwitpaviljoen.  

Benieuwd naar welke mogelijkheden dit voor u als ondernemer heeft? Neem dan contact op met Ella van Melis voor alle details. Zij is bereikbaar via evm@vmpeadvies.nl

Meer informatie over FOOD TECH BRAINPORT:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!