AKKA ECPM 1 juni 2020 live op High Tech Campus Eindhoven

  • Technologie
  • Bron: Twice

Als bekende speler in de markt van precisiemachinebouw opent AKKA Technologies deze week de deuren van het Excellence Center for Precision Mechanics (EPCM) in Nederland. Het is te vinden op de High Tech Campus Eindhoven.

AKKA ECPM 1 juni 2020 live op High Tech Campus Eindhoven

AKKA opereert in de technologische voorhoede waar elektrotechniek en werktuigbouwkunde samenkomen met de digitale en verbonden wereld. Met name op het gebied van Manufacturing, Life Sciences & Food, Energy & Telco en Logistics & Transport. ECPM Nederland richt zich in eerste instantie op: 

  • Precisie Mechanica
  • Thermische techniek en stromingsberekeningen
  • Stress en Materiaalvermoeidheid

Via ECPM biedt AKKA een breed scala aan diensten aan binnen Mechanical (precision) Design. Ook competenties als Electronic Design, Embedded Software solutions & services en digital solutions zijn beschikbaar. Alle beschikbare engineers zijn senioren op hun gebied.

ECPM stelt vanuit de High Tech Campus Eindhoven de eerstelijns support lokaal beschikbaar. Projectteams zijn operationeel vanuit de vestigingen in Eindhoven en België.

Wanneer de klant het wenst, kan AKKA ook offshore een vestiging inrichten. Door haar wereldwijde spreiding kan ze ook Rightshore diensten aanbieden in de hele regio.

De bedoeling is om te starten met een breed aanbod in mechanica vanwege de sterke vraag uit de markt. Maar ook andere competenties (zoals embedded systemen en mechatronica) zijn direct beschikbaar.

Meer informatie over TWICE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!