Al 35 jaar alles onder één dak bij Roordink Bedrijfswagens

  • Logistiek & Vervoer

Op 14 april 2019 was het precies 35 jaar geleden dat Roordink Bedrijfswagens is gestart. ‘De afgelopen 35 jaar zijn voorbij gevlogen en dankzij een geweldig team aan medewerkers die toen en ook nu nog dagelijks met veel passie en gedrevenheid klaar staan voor onze klanten is het bedrijf flink gegroeid.’

Al 35 jaar alles onder één dak bij Roordink Bedrijfswagens

Aan het woord Bert Roordink, die de algemene leiding heeft overgenomen van zijn vader en oprichter van het bedrijf, Gijs Roordink. 

Kwaliteitsmerken

Roordink Bedrijfswagens vertegenwoordigd vier kwaliteitsmerken (MAN, Isuzu, DFSK en Volkswagen Bedrijfswagenservice) en is het meest complete bedrijfswagencentrum van Midden Nederland. Met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle heeft Roordink een groot bereik.

Bert: ‘Wij hebben één focus: de mobiliteit van onze klanten. Wij hebben als filosofie dat de klant voor alle diensten rondom bedrijfswagens op één adres terecht moet kunnen. Zeker voor bedrijfswagens is service extreem belangrijk. Wij doen er elke dag alles aan om onze klanten mobiel te houden. Dat doen wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Kiezen voor Roordink Bedrijfswagens, is kiezen voor 100% service en ervaring.’

Alles onder één dak

De klanten kunnen bij Roordink Bedrijfswagens rekenen op een goede service, het gebruik van uitsluitend originele onderdelen en goed geschoolde (technische) medewerkers. Door onderhoud en reparaties bij Roordink als merkdealer uit te voeren, profiteert de klant van de laatste software updates en nieuwste innovaties op merkgebied. Naast service en originele onderdelen kan de klant bij Roordink ook terecht voor de in- en verkoop van nieuwe en gebruikte voertuigen, tijdelijke vervoersoplossingen, truckwash, en brandstof. Hierdoor wordt het alles onder één dak principe gerealiseerd.

Jubileum

‘Ons jubileumjaar start in april en hopen wij volgend jaar april af te sluiten. Een jubileum moet gevierd worden en dat gaan we ook doen. In het komende jaar zullen wij van ons laten horen en wij hopen dat wij u hiermee mogen verrassen.' Op de website zijn alle jubileumacties te vinden.

Meer informatie over ROORDINK BEDRIJFSWAGENS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!