ALFRA doseer- en weegsystemen nu ook bij KSE

  • Technologie
  • Bron: KSE Process Technology

KSE is leverancier van ALFRA doseer- en weegsystemen – dé machines waarmee bedrijven in de diervoederindustrie elk product veilig, flexibel en efficiënt afmeten.

ALFRA doseer- en weegsystemen nu ook bij KSE

Het doseerbereik van een ALFRA machine kan variëren van 1 gram tot 10.000 kilogram. Er zijn ALFRA machines voor elke stap in een productieproces: vanaf de inname van grondstoffen tot oplossingen voor de uitgifte van gereed product. Aanschaf van een ALFRA machine is een goede lange termijn investering. De systemen gaan namelijk doorgaans vijftig jaar mee.

In het hart van de systemen zit de ALFRA Dosing Slide. Door meer dan 80 jaar aantoonbare ervaring in het doseren van poeders, granulaten en korrels, kunt u er zeker van zijn dat de AFLRA Dosing Slide nauwkeurigheid, snelheid en betrouwbaarheid weet te combineren. Voorbeelden treft u aan in de productie van mengvoeder, petfood, aquafeed en premixen & mineralen.

Over KSE

KSE Process Technology is een wereldspeler die technisch hoogwaardige oplossingen levert voor de poeder-, korrel- en vloeistofverwerkende industrie. KSE is vooral bekend van haar nauwkeurige doseer- en weegmachines en haar slimme automatiseringsoplossingen.

Video bij artikel

Meer informatie over KSE PROCESS TECHNOLOGY B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!