Ammertech B.V. ontvangt compensatie certificaat

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Ammertech

Als maatschappelijk betrokken organisatie ondersteunt Ammertech B.V. uit Helmond diverse projecten en goede doelen. Op donderdagochtend 1 maart 2018 heeft bedrijf daarom het compensatie certificaat ontvangen.

Ammertech B.V. ontvangt compensatie certificaat

Het compensatie certificaat werd door Rob van Aken, verkoper buitendienst bij Rotra, overhandigd aan Harold Bosmans, logistiek manager bij Ammertech B.V.

Compensatie emissies

Als internationaal opererende onderneming werkt Ammertech samen met fabrikanten over heel de wereld. De klanten van Ammertech bevinden zich echter met name in de Benelux en Duitsland. Voor het transport tussen fabrikant en klant wordt onder meer gewerkt met logistieke dienstverlener Rotra. Ter compensatie van vrijgekomen emissies bij dit transport, betaalt Ammertech een vrijwillige bijdrage.

Duurzame klimaatprojecten

In 2017 heeft Ammertech ruim 11.500 kg aan CO2 uitstoot gecompenseerd. Met de vrijwillige bijdrage die Ammertech aan Rotra heeft betaald, worden door Climate Neutral Group duurzame klimaatprojecten gefinancierd.

Over Ammertech

Door betrokken te zijn bij diverse projecten en goede doelen neemt Ammertech haar verantwoordelijkheid en hoopt het bedrijf een positieve bijdrage te leveren aan een gezond en groen leefklimaat. Wilt u meer weten over Ammertech en hoe zij omgaan met een groen leefmilieu en andere aspecten van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem dan contact op met het klantenteam.

Meer informatie over AMMERTECH B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!