Anton & Hans van Limpt verkozen tot WTC·E Ondernemers van het Jaar 2019

Het bestuur van World Trade Center Eindhoven heeft Anton & Hans van Limpt – Eigenaren van Bestronics B.V. in Veldhoven - benoemd tot ‘WTC·E Ondernemers van het Jaar 2019’. Zij kregen de prijs uitgereikt door Toon Jansen, Ondernemer van het Jaar 2018'.

Anton & Hans van Limpt verkozen tot WTC·E Ondernemers van het Jaar 2019

v.l.n.r: Toon Jansen, Lianne van den Boogaard, Inge & Anton van Limpt, Willy van de Kerkhof, Hans van Limpt (foto: Eddie Mol)

’Zij hebben zich geweldig ingezet om de onderlinge contacten tussen de leden van WTC·E Zakensociëteit & Internationals te stimuleren’, aldus Toon Jansen bij de uitreiking van de gouden WTC·E speld.

Bestronics

Na diverse ondernemingen, komt In 2010 Bestronics op het pad van de broers van Limpt en maken ze van een failliet printplatenassemblagebedrijf een groeiend bedrijf. ‘Eerst was Hans mijn navigator, toen werd hij mijn compagnon,’ zegt Anton. ‘We hebben het bedrijf blind gekocht. Alle medewerkers overgenomen en maar zien wat er zou gebeuren. Het was echt een avontuur.’ 9 jaar later is Elektronica de groeimarkt gebleken die Van Limpt er midden in de crisis in zag.

Young Professional of the Year

Otto Lodewijk, eigenaar van SuitIT, is tijdens de feestelijke happening van het WTC·E uitgeroepen tot Young Professional of the Year. Ook hij heeft zich – net als de broers van Limpt – onbaatzuchtig ingezet voor het verbinden van de deelnemers aan het netwerk WTC•E Young Professionals. ‘Sinds 3 jaar ben je vol passie aan het werk om een succesvol IT bedrijf op te zetten. Jouw drive, 100% focus en energieke instelling is een voorbeeld voor andere young professionals’, aldus Jeroen van Rooij, Vice-voorzitter Young Professionals tijdens het uitreiken van de zilveren speld. 

Simac Platinum Member

Vorig jaar is CEO van Simac, Eric van Schagen, benoemd als ambassadeur van WTC·E, diens vader – Simac oprichter Mac van Schagen – stond in 1982 aan de wieg van het World Trade Center Eindhoven. Dit jaar is Simac geïntroduceerd als Platinum Member ‘WTC·E staat voor betrokkenheid & verbondenheid in de regio’ aldus Thijs van Schagen, derde generatie.

Meer informatie over World Trade Center Eindhoven - Zakensociëteit:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!