AQ Group en Cumulus slaan de handen ineen in AQ Cumulus BV

  • Technologie
  • Bron: Cumulus

Om opdrachtgevers nog te beter bedienen, hebben de AQ Group en Cumulus onlangs besloten de handen ineen te slaan. Onder de naam AQ Cumulus BV zullen vanaf heden de onderhoudsactiviteiten aan bevochtigingsinstallaties worden uitgevoerd.

AQ Group en Cumulus slaan de handen ineen in AQ Cumulus BV

“Cumulus groeit hard. Wij willen onze focussen op het realiseren van mooie bevochtigingsinstallaties, niet alleen in Nederland maar in heel Europa. Wij beseffen dat goed onderhoud aan de installaties essentieel is. Om de kwaliteit ervan te waarborgen hebben wij in AQ Group daarom een goede en betrouwbaar partner gevonden. Doordat AQ Cumulus een gezamenlijke onderneming is, zijn wij zeker dat de klanten de service krijgen die ze van Cumulus gewend zijn en mogen verwachten”, aldus Wil Sampers, directeur van Cumulus.

Een kleine stap

Eric van Dijk, directeur van AQ Group: “Wij als AQ Group hebben een uitgebreid service network met gemotiveerd onderhoudspersoneel. Wij zitten al in het waterbehandeling en het onderhouden van luchtbevochtigingsapparatuur is dan ook een kleine stap voor ons als organisatie. Uiteraard wordt het personeel uitgebreid opgeleid en verder geschoold, het zijn specialistische installaties in vaak kritische omgevingen die de nodige vakkennis vereisen.” Hij vervolgt: “Wij zullen ons niet beperken tot apparatuur van Cumulus, maar merkonafhankelijk onderhoud verrichten. Voor een klant met meerdere fabricaten in huis is dat prettig: een aanspreekpersoon, een monteur, een vaste afspraak omtrent responsetijden, tarieven etc.”

Best of both worlds

“Best of both worlds” zeggen Wil Sampers en Eric van Dijk in koor. Zo is het echt: Cumulus voor betrouwbaar installaties, AQ Cumulus voor het betrouwbare onderhoud.

Meer informatie over CUMULUS NEDERLAND B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!