Aragorn wint Sophos ‘Partner of the Year’ award

  • Technologie
  • Bron: Aragorn

Aragorn heeft de prijs gewonnen van Sophos ‘MSP Connect Excellence Benelux Partner of the Year’ op de Sophos Partner Conference in Rotterdam. Tijdens deze jaarlijks terugkerende Partner Conference worden awards uitgereikt aan partners in de hele Benelux.

Aragorn wint Sophos ‘Partner of the Year’ award

Daarnaast worden strategieën en innovaties van Sophos gepresenteerd, kennis die partners op voorsprong brengt in de snel veranderende IT-beveiligingsmarkt.

Aragorn

Aragorn is Sophos MSP Connect Excellence Partner of the Year geworden vanwege de behaalde prestaties in het afgelopen jaar mede door hun toewijding aan Sophos om hun oplossingen in de markt te zetten.

Sophos Partner of the Year award

Erik Farine, Regional Director Benelux bij Sophos: “Het is altijd een groot genoegen om onze partners ‘face-to-face’ te ontmoeten tijdens dit evenement. Onze partners spelen een cruciale rol in de successen die we samen behalen. De Partner Conference biedt een perfecte gelegenheid om feedback te krijgen van partners over onze strategie op het gebied van endpoint- en network beveiliging. We bespreken samen hoe onze strategie bijdraagt aan het succes van onze partners. De Sophos Partner of the Year award is met recht toegekend aan Aragorn. Ze hebben een fantastisch jaar gehad. Zeer welverdiend.”

Onderscheidend in de IT-beveiligingsmarkt

Niels de Waard van Aragorn: “Met een sterke focus en uitstekende kennis van IT-beveiliging zijn onze mensen in staat om de ‘best-in-class’-oplossingen van Sophos te positioneren en te implementeren bij klanten. Met deze onderscheiding laat Sophos zien dat Aragorn onderscheidend is in de IT-beveiligingsmarkt “.

Partner Conference

Op de Partner Conference in Rotterdam hebben verschillende Sophos-executives keynote sessies gegeven over de strategie van Sophos. Daarin spraken zij kun commitment uit richting partners en zetten zij de brede toekomst van de IT-beveiligingsindustrie uiteen. Voor Partners waren er tal van breakout-sessies over producten, ontwikkelingen en techniek. Daarmee geeft Sophos een compleet inzicht aan haar partners over hun huidige en toekomstige oplossingen.

Meer informatie over ARAGORN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!