Artificial Intelligence in Business organiseert Community Challenge in 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch wordt op woensdag 7 en donderdag 8 maart de Community Challenge 2018 georganiseerd. De Challenge is bedoelt voor innovatieve denkers vanuit het MBO, HBO of WO binnen de studierichtingen (Technische)Informatica, Applicatieontwikkeling, CMD, Geomedia en Design.

Artificial Intelligence in Business organiseert Community Challenge in 's-Hertogenbosch

De Community Challenge 2018 wordt georganiseerd in samenwerking met verschillende onderwijsinstellingen waaronder HAS Hogeschool, Avans Hogeschool en het Koning Willem I College. Om deel te kunnen nemen aan de Challenge dienen studenten in teamverband te werken aan het bedenken en ontwerpen van slimme toepassingen. 

Jaarevent Artificial Intelligence in Business

Naast de Community Challenge wordt er op donderdag 8 maart tevens een Jaarevent omtrent hetzelfde thema georganiseerd. Tijdens dit event wordt het begrip 'Artificial Intelligence in Business' verder uitgediept. Cap Gemini en de Volksbank verzorgen hierbij de keynotes en deelsessies. Ook zijn er nichespelers, zoals Cloudera. Daarnaast worden er concrete mogelijkheden aangeboden om mee aan de slag te gaan, zoals het MKB Datalab en het SIDN fonds. ‘Data universiteit’ JADS zorgt voor de wetenschappelijke insteek.

Aanmelden

Aanmelden voor de Community Challenge en/of het Jaarevent doet u vooraf via de site van Artificial Intelligence in Business. Daar kunt u tevens een keuze maken uit de diverse parallelsessies.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!