Assortimentsuitbreiding bij De Groot met Sign-producten

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: De Groot - grootsgedrukt.nl

Het in Goudriaan gevestigde De Groot heeft het traditionele drukwerkassortiment uitgebreid met Sign producten. Vanaf heden kunt u onder meer vlaggen, spandoeken en hekwerkdoeken laten bedrukken bij de organisatie.

Assortimentsuitbreiding bij De Groot met Sign-producten

Promotioneel ontzorgen.

De Groot - Grootsgedrukt.nl speelt hiermee in op veranderingen in de markt. “Klanten willen vaak door één bedrijf ontzorgd worden bij het bestellen van hun promotionele uitingen”, vertelt Sales Manager Han Verkerk. “Ze verlangen een breed promotiepakket, waar we met de uitbreiding van het assortiment in Sign aan kunnen voldoen. We helpen klanten al ruim 50 jaar met het vergroten van hun herkenbaarheid door uniek drukwerk in hun eigen huisstijl aan te bieden. Met Sign zetten we hier nog krachtiger op in.”

Eindeloze promotie voor buiten.

Het Sign assortiment varieert van bouwhekdoeken tot beachvlaggen en van dranghekdoeken tot spandoeken. Alles wordt bedrukt in uw design en met uw boodschap. De nieuwe producten zijn niet alleen voor promotiedoeleinden interessant. Ook zijn veel van deze Sign producten functioneel inzetbaar. Denk bijvoorbeeld aan bewegwijzering met spandoeken op een evenement of met plafondhangers in een winkelpand.

Hoogste kwaliteit.

De Groot - grootsgedrukt.nl staat voor het hoogste kwaliteit drukwerk. De organisatie werkt alleen met de beste papier- en materiaalsoorten. Ook voor de bedrukte Sign producten heeft het bedrijf de materialen zorgvuldig voor u geselecteerd. Een groot deel van onze nieuwe collectie is in de webshop te bestellen. Voor Sign producten op maat die niet te bestellen zijn in de webshop geeft De Groot u graag persoonlijk advies.

Meer informatie over GROOT GROOTSGEDRUKT.NL, DE:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!