ATM Moerdijk publiceert MVO-jaarverslag 2015-2016

  • Innovatie & MVO
  • Bron: ATM Moerdijk

Het MVO-jaarverslag over boekjaar 2015-2016 is gepubliceerd. In de uitgave zijn de prestaties te lezen op het gebied van People, Planet en Profit. ATM spreekt van een succesvol jaar waarin de prestaties goed èn in balans waren.

ATM Moerdijk publiceert MVO-jaarverslag 2015-2016

Het thema van afgelopen jaar was in control en dat is eveneens de rode draad van het verslag. Immers is het de license-to-operate om het afval wat toevertrouwd wordt, in control te verwerken. Zorg voor de mensen, het milieu en de maatschappij is dan ook de rode draad van het jaarverslag. Het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt bij ATM Moerdijk hoog in het vaandel gedragen.

Het jaarverslag is te vinden op de ATM Moerdijk website. Ook kan het jaarverslag per post worden besteld.

Inhoud van het jaarverslag

Naast de jaarprestaties, is het verslag ook een bundeling van mooie verhalen. Zo blikt algemeen directeur Aad van Marrewijk terug op een goed jaar en hij ziet de bereikte stabiliteit als springplank voor verdere optimalisering. Verder vertelt Teus Brand, manager Operations, over het hand in hand gaan van productiviteit en veiligheid. Extern vertrouwenspersoon Marijke Blom van Hart-Werk komt vervolgens bijzonder enthousiast aan bod over de samenwerking met ATM. Veiligheidsmannen Ben en Marcel hebben afgelopen jaar het BRZO-traject tot leven gebracht en Ron Grobecker, Commercieel directeur van Reym, somt de voordelen van het nieuwe Total Care Centre op voor klant én milieu. Compliance directeur Jacques de Jong is vol lof over de organisatie en kijkt terug op het jaar van de nieuwe mindset. Afgelopen jaar was tevens het jaar van Tank Terminal Sluiskil, waar ATM, Heros en Ecoserve Europa de handen ineen slaan. Ook de Business Unit Managers van ATM komen in een rondetafelgesprek uitvoerig aan bod en benoemen de marktontwikkelingen en commerciële kansen.

Meer informatie over ATM MOERDIJK B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!