Autobedrijf Van den Udenhout neemt SEAT & ŠKODA dealer NOORDHOEK over in Den Bosch en Oss

  • Automotive
  • Bron: Van den Udenhout

Autobedrijf Van den Udenhout heeft de SEAT en ŠKODA sales en service activiteiten overgenomen van merkdealer NOORDHOEK Autogroep. Van den Udenhout is al bijna 3 jaar dealer van deze merken in Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Veghel en omstreken.

Autobedrijf Van den Udenhout neemt SEAT & ŠKODA dealer NOORDHOEK over in Den Bosch en Oss

Met de nieuwe overname worden Den Bosch en Oss toegevoegd aan het rijtje.

Overname

Mark Bastiaansen, directeur-grootaandeelhouder NOORDHOEK Den Bosch en Oss, en Kurt Verhees, directeur-grootaandeelhouder Van den Udenhout, zijn beide zeer tevreden over de overeenstemming die is bereikt aangaande overname van de SEAT & ŠKODA activiteiten.

Sinds 1964 is familie Bastiaansen eigenaar van het familiebedrijf NOORDHOEK, SEAT & ŠKODA dealer. Sinds 2004 hebben zij een vestiging in Den Bosch en sinds 2014 zitten zij tevens gevestigd in Oss. Van den Udenhout kijkt er naar uit om de, bij de klant bekend zijnde, klanttevredenheid en zeer hoge servicegraad van NOORDHOEK  te continueren. 

Transparant en service-gericht

Mark Bastiaansen: “NOORDHOEK Autogroep staat bekend als een transparant en service-gericht familiebedrijf. Afgelopen jaren hebben we meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder twee jaar op rij ‘Best SEAT dealer’ en de ŠKODA publieksprijs. Iets waar we vanzelfsprekend ontzettend trots op zijn en wat ons harde werken onderstreept. We hopen dit samen met Van den Udenhout nog verder uit te gaan bouwen.” 

Bastiaansen gaat zelf mee naar Van den Udenhout waar hij de verantwoording over SEAT en ŠKODA krijgt. Ook al het overige personeel van NOORDHOEK Den Bosch en Oss blijft voor de prachtige merken werken. Klanten zullen dus dezelfde contactpersonen behouden.

Autobedrijf Van den Udenhout

Kurt Verhees: ''Van den Udenhout is een informele organisatie met een sterk bourgondisch karakter. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat klanten een warm gevoel krijgen als men bij ons binnen komt. Wij denken graag met onze klanten mee, Gastvrijheid met een grote G noemen we dit.’’ 

Autobedrijf Van den Udenhout is één van de grootste Audi, Volkswagen en Volkswagen, SEAT en ŠKODA, Bedrijfswagens dealers van Nederland, gevestigd in Eindhoven, Helmond, ’s-Hertogenbosch, Oss, Son en Veghel. Van den Udenhout biedt een scala aan diensten zoals autoverhuur, fleetsales, lease, privé lease, schadeherstel (Carlux en Boschman), Bedrijfswagen Inbouw Centrum (BIC) en een webshop. Daarnaast heeft Van den Udenhout nog een universeel garagebedrijf, genaamd “De Garage”.

Naamswijziging

Kurt Verhees: ''Concentratie en schaalgrootte zijn in onze branche van groot belang. De naam Van den Udenhout staat in de regio van oudsher bekend vanwege de deskundige en betrouwbare manier van werken en zakendoen. Vandaar dat we besloten hebben om ook in Den Bosch en Oss vanuit de naam Van den Udenhout de merken SEAT & ŠKODA te gaan voeren”.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!