Autobedrijf Van den Udenhout start 'Pop Up store' in Den Bosch

  • Automotive
  • Bron: Van den Udenhout

Het autobedrijf opent medio augustus haar ‘’Pop Up ’s-Hertogenbosch’’, een Citystore in het voormalige V&D-pand. Bezoekers kunnen er kennismaken met de producten en diensten van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi.

Autobedrijf Van den Udenhout start 'Pop Up store' in Den Bosch

Naast de presentatie van de merken kan er aansluitend een proefrit worden gemaakt. Fietsmerk Gazelle krijgt er een eigen plek: op de tweede etage is zelfs een experience center waar een compleet fietsparcours is uitgezet.

Het voormalige V&D-pand aan de Schapenmarkt in Den Bosch leent zich in ieder geval tijdelijk voor nieuwe en innovatieve concepten. Van den Udenhout springt daar op in met een geheel eigen belevingswereld. Op de begane grond informeren specialisten bezoekers over de modellen van Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens en Audi, inclusief de mogelijkheden op het gebied van leasing, financiering, service, autohuur etc.

Direct proefrijden

Een bijzonder pluspunt van de Citystore is de mogelijkheid om direct een proefrit te maken. Er staan demo-modellen klaar in de nabijgelegen parkeergarage Sint Jan en bij de dealervestiging aan de Balkweg. Die proefrit is een belevenis op zich: de klant krijgt een e-bike ter beschikking om de auto op één van de demo-locaties op te pikken.

Bijzondere fietsbeleving

Een andere attractie in de Citystore van Van den Udenhout is de aanwezigheid van de fietsmerken Gazelle, Cervélo en Santa Cruz. Gazelle maakt van de tweede verdieping van het pand een uitgebreid testparcours waar de fietsen kunnen worden uitgeprobeerd.

Stadsgemak voor elke klant

Door de combinatie van auto’s en fietsen, inclusief slimme diensten als private lease, gebruikt Van den Udenhout de Citystore nadrukkelijk om te focussen op nieuwe mobiliteit. ‘Gemak’ is daarbij een speerpunt. Dat brengt Van den Udenhout ook op andere manieren in praktijk. Zo zijn er in Den Bosch nu al drop off-/pick-up points. Klanten die hun auto normaal gesproken naar de dealervestiging brengen voor bijvoorbeeld onderhoud, kunnen hem nu achterlaten bij een drop off-/pick up-point. Na de werkzaamheden is de auto hier ook weer op te halen. Het Bring Me Box-concept maakt zelfs het aanbieden van vervangend vervoer op deze locatie mogelijk.

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!