Autobedrijf Van den Udenhout versterkt Audi experience met Virtual Reality

Uw droomauto niet alleen bezichtigen, maar ook ervaren? In de nieuwe Audi-showroom van Autobedrijf Van den Udenhout in ’s-Hertogenbosch kunnen autoliefhebbers met behulp van Virtual Reality (VR) een levensecht ritje maken in hun potentiële aankoop.

Autobedrijf Van den Udenhout versterkt Audi experience met Virtual Reality

Nog een kleine maand en dan verhuist Van den Udenhout naar hun nieuwe bedrijfspand. In de bijbehorende Audi-showroom komen vanaf dat moment slechts een stuk of tien auto’s te staan. Directeur Kurt Verhees: ‘’Een klant vindt zijn droomauto immers zelden in de showroom. Althans niet in de juiste kleur, met de goede velgen en het gewenste interieur. Audi combineert het beste van de fysieke en digitale wereld met exclusieve Customer Private Lounges waarvan er in de nieuwe showroom van Van den Udenhout maar liefst vier ingericht zijn. En in die ruimtes is iedere droomauto te maken!’’

Audi-showroom

Haarscherpe details

De zoektocht naar een nieuwe auto begint thuis. Achter de pc, op de laptop of iPad wordt die nieuwe Audi A6 Avant of A1 Sportback middels een online Car Configurator al helemaal naar wens, smaak en budget samengesteld. Aan het eind van een configuratie wordt de Audi Code gegenereerd. Hiermee brengt u uw persoonlijke droom-Audi mee naar de showroom van Van den Udenhout. Daar wordt de auto opgeroepen in een speciale VIP-ruimte en direct op een groot scherm getoond. De details zijn haarscherp en de auto kan in 360 graden worden bekeken. Ook de binnenkant van de auto wordt zo weergegeven dat u het gevoel krijgt alsof u in de auto zit en meekijkt. De Audi experience wordt versterkt met Virtual Reality. In de Customer Private Lounges kan uw droomauto namelijk ook worden gezien door een VR-bril, wat een ongelofelijk realistische ervaring geeft. Iedere verwachting wordt daarmee met gemak overtroffen. Bij Van den Udenhout wordt u helemaal meegenomen in de wereld van Audi.

Uniek in Nederland

Een Customer Private Lounge is een exclusieve ruimte in de Audi-showroom van Van den Udenhout. Het nieuwe pand op de vertrouwde locatie van De Nieuwe Dealer te ’s-Hertogenbosch kent maar liefst vier van deze ruimtes. Op de begane grond bevinden zich twee grote CPL's, een trapeziumvormige ruimte met stijlvolle interieurinrichting en 98" beeldscherm. En op de eerste verdieping zijn er nog twee kleinere Customer Private Lounges ingericht. Van den Udenhout is de enige Audi-dealer in Nederland met meerdere CPL's.

Virtual Reality Van den Udenhout

Meer informatie over UDENHOUT B.V., AUTOBEDRIJF VAN DEN :

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!