Avans Hogeschool organiseert minisymposium Digitalisering en Veiligheid

Het afgelopen half jaar deden meer dan 20 studenten van de Avans Hogeschool in s’-Hertogenbosch onderzoek naar verschillende onderwerpen op het gebied van digitalisering en veiligheid.

Avans Hogeschool organiseert minisymposium Digitalisering en Veiligheid

Op 14 juni 2018 organiseert de school daarom een minisymposium. Meld u aan en laat u inspireren door de frisse inzichten van jonge onderzoekers.

Minisymposium Digitalisering en Veiligheid

Het minisymposium Digitalisering en Veiligheid kent een middag vullend programma. Om 12.45 trapt Ben Kokkeler, lector digitalisering en sociale veiligheid, af met een welkomstwoord en inleiding waarna tussen 13.00 uur en 14.10 uur verschillende interessante onderwerpen de revue zullen passeren. Zo wordt er aandacht besteed aan de impact van sensing technology, professionals en burgers ten tijde van crisis en digitale mass participation platforms in gemeenten. Na een korte pauze wordt het programma voortgezet en komen online hulpverlening en de impact digitale criminaliteit aan bod. De middag wordt afgesloten met een dialoog over het programma van het lectoraat en een bijbehorende borrel.

Aanmelden

Aanmelden voor het symposium is gratis. Stuur hiervoor een e-mail met uw naam, organisatie en functie naar Rolinka Plug.

Meer informatie over Avans Hogeschool:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!