AVZ en SMITS Rolluiken aanwezig op vakbeurs R+T in Stuttgart

  • Bouw
  • Bron: SMITS Rolluiken

Tijdens deze editie van de R+T zullen AVZ en SMITS Rolluiken en Zonwering, beide onderdeel van de AVZ groep, zich presenteren met vereende krachten op de stands 7C721 en 7C722 in hal 7.

AVZ en SMITS Rolluiken aanwezig op vakbeurs R+T in Stuttgart

AVZ als de ‘Innovative Premium Wholesaler’ en SMITS met ‘The art of screens’. Het R&D team van de AVZ groep heeft gewerkt aan markt gedreven evoluties van de succesvolle producten Cubola® en SolidScreen®, alsmede aan nieuwe zonweringsystemen die gepresenteerd worden op de stands.

Aluminium Verkoop Zuid B.V. - Innovative Premium Wholesaler

AVZ zonweringen zijn eigen ontwerpen en worden ontwikkeld en geproduceerd op basis van een uitgebreide marktervaring. De Cubola® en SolidScreen® zijn slechts twee voorbeelden van producten die een wereldwijd succes zijn. Het uitgebreide magazijn en sterke voorraadbeheer van AVZ, op het gebied van onderdelen en profielen, bieden de afnemer een hoge kwaliteitsstandaard en snelheid in levering.

SMITS Rolluiken en Zonwering B.V. – The art of screens

Zoekt u naar de leverancier die ‘The art of screens’ als geen ander begrijpt? SMITS is uw leverancier in verschillende internationale projecten op het gebied van screens en andere zonweringoplossingen. SMITS is fabrikant en leverancier van vooraanstaande zonweringproducten voor zonwering specialisten door heel Nederland en klanten wereldwijd met kant-en-klare producten.

Cubola® XL -  Smart Shadow Design

De Cubola® XL in de enkele versie, vergroot het schaduwoppervlak dat gecreëerd kan worden met deze bijzondere en veelzijdige zonwering, tot een maximale vrije overspanning van 600x400cm! Natuurlijk is de Cubola® XL ook uitgevoerd met het unieke en gepatenteerde uitzaksysteem (European patent pending).

SolidScreen® - Eerste ECO-Zipscreen

De SolidScreen® is het eerste zonweringsysteem in de markt dat een DUBO keurmerk heeft behaald. Dit keurmerk onderschrijft de lage milieubelasting in de totale levenscyclus van de SolidScreen®. Meer informatie hierover volgt tijdens de R+T. Het SolidScreen® programma is verder ontwikkeld met de nieuwe XS, Xtra en Niche varianten. De bekende orkaanbestendige testresultaten in weerstand tegen wind en winddruk, zijn tevens van toepassing op deze modellen.

Aperta - Knikarmscherm

AVZ heeft haar programma knikarmschermen uitgebreid met een nieuw ‘open’ scherm. De Aperta kenmerkt zich door een zeer eenvoudige assemblage en telt veel minder onderdelen dan de verschillende andere modellen. De simpele en tevens stilistische constructie maakt eenvoudig onderhoud, installatie en operationele efficiëntie mogelijk.

Piazzola® - Terraszonwering

Het solide en stijlvol vormgegeven framewerk van de Piazzola® is ideaal voor zowel privé als professioneel gebruik. In combinatie met moderne of klassieke doekkleuren en dessins kan deze extra leefruimte geheel naar eigen smaak worden gekleurd. Naast het creëren van een aangename sfeer kan de Piazzola® tevens gebruikt worden als bescherming tegen schadelijke UV-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

Meer informatie over SMITS ROLLUIKEN EN ZONWERING B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!