BDO breidt netwerk uit in Cariben

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: BDO

Vanuit het internationale BDO-netwerk is bekend gemaakt dat, met ingang van 1 augustus 2013, BDO een nieuwe partnerorganisatie toelaat tot het netwerk in het oostelijke gedeelte van de Cariben: BDO Anguilla.

BDO breidt netwerk uit in Cariben

BDO verleende in deze regio al dienstverlening aan de landen Saint Lucia en Saint Vincent en de Grenadines. Met de nieuwe partnerorganisatie komen daar - naast Anguilla - Saint Kitts en Nevis en Montserrat bij.

Auditwerkzaamheden

De Anguillaanse organisatie is opgericht in 1991 door de huidige managing partner Claudel Romney en was voorheen onderdeel van KPMG. Anguilla is een kleine gemeenschap met circa 16.000 inwoners, waarbij de economie met name draait op de toeristische sector, bouw en financiële dienstverlening. Claudel werk met een klein team van 15 professionals, waarbij persoonlijk contact met de klant hoog in het vaandel staat. Het team bedient zowel grote regionale banken, als verzekeringsmaatschappijen, als nutsbedrijven. Ongeveer 85% van de omzet komt voort uit auditwerkzaamheden. De overige werkzaamheden bestaan voornamelijk uit adviesopdrachten.

Excelleren op dienstverlening

Claudel kijkt er naar uit zich aan te sluiten bij zowel het internationale BDO netwerk als bij BDO Eastern Caribbean. “Onze manier van werken en zaken doen sluit naadloos aan bij BDO’s visie om zich te onderscheiden door het bieden van de allerbeste service aan onze klanten en het leveren van de beste kwaliteit,” zegt hij. “Onze klanten weten dat zij ons altijd kunnen bereiken en we er voor ze zullen zijn op de lange termijn. Hetzelfde geldt voor onze collega’s: iedere twee jaar voeren we een medewerkerstevredenheidsonderzoek uit, we scoren altijd hoog. In ons vak draait het om mensen, dus onze collega’s krijgen de training, kansen en de waardering die ze nodig hebben om te excelleren op het gebied van dienstverlening.”

Meer informatie over BDO BREDA & BDO ROOSENDAAL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!