BDO lanceert digitaal boekje met fiscale eindejaarstips

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: BDO

Wie in 2015 hypotheekrente vooruitbetaalt, kan mogelijk profiteren van een fiscaal voordeel bij de hypotheekrenteaftrek. En ondernemers die regelmatig met zzp’ers samenwerken, doen er verstandig aan tijdig een nieuwe modelovereenkomst af te sluiten.

BDO lanceert digitaal boekje met fiscale eindejaarstips

Dit zijn slechts twee van de negentig fiscale eindejaarstips die BDO Accountants & Belastingadviseurs heeft gebundeld in het digitale boekje ‘Fiscale Eindejaarstips 2015’ (pdf).

Het document geeft tips voor ondernemers, dga’s en privépersonen. Of het nu gaat om de werkkostenregeling, wijzigingen in hypotheekrenteaftrek, pensioenopbouw of de gewijzigde btw-regels rond verhuur van garageboxen; met de concrete adviezen in de hand kan iedereen voor 1 januari 2016 nog gepaste actie ondernemen.

Over BDO

Volgens BDO omvat accountancy en advisering veel meer dan alleen kennis van regels en cijfers. Een betrokken relatie en het beste advies van de adviseur zijn de basis voor een langdurige vertrouwensband tussen medewerkers en klanten. BDO is er van overtuigd dat het de mensen zijn die er toe doen en niet alleen de cijfers en regels. Daarom luidt de pay-off ‘Omdat mensen tellen’.

Meer informatie over BDO BREDA & BDO ROOSENDAAL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!