BDO met drie deals genomineerd voor Best Small Cap Deal 2016

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: BDO

M&A, onderdeel van de adviestak van BDO, is met drie deals genomineerd voor de M&A Awards 2016 in de categorie Best Small Cap Deal 2016. Small cap deals worden gekenmerkt door emoties, ondernemersinstinct en onderhandelingskwaliteiten. BDO ontvangst hierbij drie van de zes nominaties.

BDO met drie deals genomineerd voor Best Small Cap Deal 2016

"Als directie van M&A zijn wij trots op deze nominaties. Wij proberen iedere dag de beste deals te sluiten waarbij wij het optimale resultaat voor de klant proberen te realiseren. Het is fijn dat onze inzet door de (M&A)markt wordt gesignaleerd en bevestigd”, aldus Albert Koops - Partner M&A.

Best Young talent

Tijdens de M&A Awards 2016 wordt ook een award voor Best Young Talent uitgereikt. BDO is verheugd aan te kondigen dat Richard van der Lugt en Martijn Nuis, beide werkzaam bij BDO M&A, genomineerd zijn voor deze titel. Om in aanmerking te komen voor deze nominatie hebben zij een grote bijdrage aan het team en richting cliënten geleverd. Zijn zij leergierige professionals die na een relatief korte carrière al topprestaties hebben neergezet.

Meer informatie

Lees meer over deze award nominaties. Bent u member van de M&A community dan kunt u tevens uw stem uitbrengen.

Meer informatie over BDO BREDA & BDO ROOSENDAAL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!