Bedrijfscursus 'Bouwrecht'

  • Bouw

Bouwschool Breda heeft een driedaagse cursusprogramma opgezet met als doel dat de deelnemers na afloop beschikken over kennis met betrekking tot de volgende onderwerpen: Bouwrecht in het Burgelijk Wetboek, UAV 2012, bijzondere contractvormen en UAV-GC 2005.

Bedrijfscursus 'Bouwrecht'

Op dit moment hebben 17 personen van verschillende bedrijven zich aangemeld voor de bedrijfscursus 'Bouwrecht'. Het betreft een driedaagse cursus met als doel dat de deelnemers na afloop beschikken over kennis met betrekking tot de volgende onderwerpen: Bouwrecht in het Burgelijk Wetboek, UAV 2012, bijzondere contractvormen en UAV-GC 2005.

Ondanks nieuwe contractvormen en de roep (in de media) om betere samenwerking, blijft er altijd spanning op de relatie tussen de opdrachtgever en uitvoerende partijen. De opdrachtgever wil een optimale prijs-kwaliteit verhouding. De uitvoerende bedrijven willen het project graag met zwarte cijfers afronden. Dat vraagt om bewaking van de contractueel bepaalde grenzen in geld en tijd. Juist daar ontstaan spanningen. Die zijn - ongeacht het contractmodel - onvermijdelijk. Zeer interessante bedrijfscursus.

Ook interesse in deze cursus, schrijf je snel.

Meer informatie over BouwSchool Breda:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!