Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2017

  • Zakelijke dienstverlening
  • Bron: Rijksoverheid

Op donderdag 2 februari vindt tijdens de Ambassadeursconferentie de Bedrijvendag plaats in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Tijdens deze bijeenkomst krijgen bedrijven de kans om ambassadeurs te spreken over ondernemen in het buitenland

Bedrijvendag tijdens de Ambassadeursconferentie 2017

De Bedrijvendag is onderdeel van de Ambassadeursconferentie die het ministerie van Buitenlandse Zaken jaarlijks organiseert voor ambassadeurs en consuls-generaal.

Verken uw internationale handelsmogelijkheden

Wilt u internationaal ondernemen of uw activiteiten uitbreiden? Op de Bedrijvendag zijn er meer dan 145 Nederlandse ambassadeurs en consuls-generaal beschikbaar om uw internationale handelsmogelijkheden te verkennen. Zij vertegenwoordigen de Nederlandse belangen wereldwijd, beschikken over een groot internationaal en diplomatiek netwerk, kennen de lokale markt en zijn experts op het gebied van de economische ontwikkelingen.

Speeddates

Tijdens deze dag kunt u korte één-op-één gesprekken aangaan met de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal. Bij aanmelding kunt u maximaal vier gesprekken per bedrijf aanvragen.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en onder voorbehoud. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 19 januari.

Programma

15:15    Inloop, ontvangst en registratie
15:45    Welkom
16:00    Ronde 1 t/m 4 speeddating
17:00    Ronde 5 t/m 8 speeddating
18:00    Netwerkreceptie & uitreiking Ambassadeprijs
19:30    Einde netwerkreceptie

Aanmelden

Meld u voor 19 januari aan via dit formulier. Deelname aan het evenement is gratis. Bij afwezigheid zonder afmelding brengen wij € 225 in rekening.

Informatiemarkt

Naast het speeddate programma zijn er adviseurs van het ministerie van Buitenlandse Zaken, de Rijksdienst van Ondernemend Nederland, VNO-NCW, MKB-Nederland en de Kamer van Koophandel aanwezig om u van informatie te voorzien.

Netwerken

Traditiegetrouw wordt deze bijeenkomst afgesloten met een netwerkborrel. Hier legt u nieuwe contacten en versterkt u bestaande banden met collega-ondernemers, handel bevorderende organisaties, netwerkpartners en de aanwezige ambassadeurs en consuls-generaal.

Meer informatie over Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO):

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!