Beeldmerk watersport onthuld

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: SportZeeland

Water is belangrijk voor Zeeland. Onder het motto 'Zeeland daagt je uit' heeft de Provincie Zeeland met SportZeeland nu het beeldmerk watersport onthuld.

Beeldmerk watersport onthuld

Gedeputeerde Ben de Reu heeft afgelopen zaterdag 7 september 2013 het beeldmerk watersport onthuld tijdens de opening van DAM7.

Uitdaging

SportZeeland heeft in samenwerking met de Provincie Zeeland een beeldmerk watersport ontwikkeld. Afgelopen zaterdag is dit beeldmerk onthuld. Onder de vlag van “Zeeland daagt je uit”, want dat is wat Zeeland met je doet. Of je nu beginner bent of toptalent, Zeeland heeft altijd ergens een plek die je uitdaagt. Binnenkort volgen de andere twee beeldmerken voor beachsport en wielersport.

Zeeland

Wat maakt Zeeland Zeeland? De elementen: de wind, het water, het zand, de zon. Die maken onze provincie zo bijzonder. Want als je goed naar Zeeland kijkt, dan valt op dat het niet zomaar een kustprovincie is. De provincie ligt niet AAN zee, maar eigenlijk IN zee.

Al deze elementen maken Zeeland uitermate geschikt voor bepaalde sporten: watersporten, beachsporten en wielersport. Daarom kiest de Provincie ervoor om deze sporten in de kijker te zetten.

Meer informatie over de kernsporten? Ga dan naar het Kenniscentrum Events Zeeland via www.sporteventszeeland.nl.   

Meer informatie over SportZeeland:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!