Bestuurlijk netwerk BrabantStad te vinden op PROVADA-beurs

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: PROVADA

Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch, Helmond en Eindhoven. Samen vormen ze met de Provincie Noord-Brabant één stedelijk netwerk: BrabantStad. Dat netwerk is van 30 mei tot en met 1 juni te vinden op PROVADA in de RAI Amsterdam.

Bestuurlijk netwerk BrabantStad te vinden op PROVADA-beurs

Brabant is één van de meest toonaangevende regio’s van Europa en koploper op het gebied van grensoverschrijdende ontwikkelingen. Of het nu gaat over biobased economy, social innovation en smart mobility. Of over de transitie naar een groene economie, agrofood en high-tech: Brabant denkt vooruit.

'Think ahead, Think Brabant'

Brabant benut de kracht van haar knooppunten en verbindt Tilburg, Breda, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven en Helmond als daily urban systems op interregionaal niveau. Zo speelt Brabant al enige tijd een belangrijke rol in de mondiale top van kennisregio’s. Maar waar staat Brabant over 20 jaar? Hoe gaat Brabant haar grote ambities waarmaken? BrabantStad geeft hier antwoord op met een spetterend beursprogramma met als thema: ‘THINK AHEAD, THINK BRABANT’. Kom naar de stand 11.13 om daar met innovatieve ondernemers, gedreven culturele pioniers en vooruitstrevende beleggers eigen visies en ideeën uit te wisselen over de bijzondere toekomst van Brabant.

Meer informatie over Provincie Noord-Brabant :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!