Betere resultaten met minder stress bij Vynova Wilhelmshaven

  • Arbeidsmarkt
  • Bron: Stork

Je hoort regelmatig dat medewerkers van onderhoudsafdelingen op verschillende vlakken tegen de limiet aan zitten. Met een vaak reactieve manier van werken kunnen ze niet verbeteren. Productievolumes blijven onder de doelstelling en er is veel stress. Dat kan anders volgens Bart Desmet van Stork.

Betere resultaten met minder stress bij Vynova Wilhelmshaven

In zijn blog sdchrijft hij over de de begeleidingsopdracht die Stork AMT van Vynova Wilhelmshaven heeft gekregen. In drie jaar tijd moet Stork de betrokken afdelingen begeleiden, zodat installaties en arbeid efficiënter kunnen worden ingezet.

'“Jullie vormen de meest performante reactieve organisatie die ik ooit zag.” De verbazing is van het gezicht van de medewerkers af te lezen. Ze hebben zich verzameld voor een eerste korte terugkoppeling na het afronden van de Stork Asset Management Audit. Vervolgens verklaren we dat ze met hun reactieve manier van werken niet verder kunnen verbeteren. Ze lopen op verschillende vlakken tegen de limieten aan. De productievolumes blijven onder de doelstelling en zijn niet voorspelbaar. De medewerkers draaien veel overuren en staan onder constante stress. Ze zijn vooral druk met het verhelpen van elke dag weer optredende storingen aan de installatie.

Dit was ruim een jaar geleden. Intussen heeft Vynova Wilhelmshaven aan Stork AMT een begeleidingsopdracht toevertrouwd. Om de installaties beter te kunnen benutten brengen we de maturiteit van de organisatie naar het niveau “Gepland”. In essentie ontwikkelen we daarvoor twee pijlers.'

Lees hier de complete blog.

Meer informatie over STORK TECHNICAL SERVICES ZUID-NEDERLAND, VESTIGING VEGHEL:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!