Bij Heras is alles te huur voor een veilige bouwplek

  • Bouw

Zet je alle hekwerken, die Heras Mobile Fencing & Security jaarlijks verhuurt of verkoopt, achter elkaar, dan bestrijken ze een afstand van het hoofdkantoor in Best naar Barcelona en weer terug. Hekwerken die soms maar een weekje nodig zijn, bij festivals of sportevenementen, maar vaak ook meerdere jaren worden ingezet bij grote bouwprojecten.

Bij Heras is alles te huur voor een veilige bouwplek

Foto: Suzanne Bekkers, Marketing & Communicatie coördinator.

Vanuit drie productielocaties in Europa (België, Frankrijk en Tsjechië) bedient Heras 24 landen met haar materialen. Naast een breed assortiment aan allerhande maten hekwerken, biedt Heras ook Smart Access tools voor de totale toegangscontrole van bouwterreinen.

Hekwerk direct bij Heras huren

“In de markt heerst onder het midden- en kleinbedrijf nog vaak het beeld dat Heras uitsluitend een producent is van hekwerken, die levert aan grote bouwondernemingen”, vertelt Suzanne Bekkers, Marketing & Communicatie coördinator bij het bedrijf. “Men weet vaak niet dat je bij ons ook gewoon direct terecht kunt voor het huren van bouwhekken en aanverwante materialen. Daarvoor hoef je als MKB-er dus echt niet naar de grote verhuurbedrijven. Als specialist én ontdekker van het gestandaardiseerde hekwerk, weten wij als geen ander wat de meerwaarde van een hek kan zijn en kunnen we onze klanten daar goed over adviseren. Wij verhuren en leveren in Nederland dus ook direct aan de eindklant.”

Hekwerken en zoveel meer!

Naast hekwerken levert Heras ook veel extra materialen, zoals schuifpoorten, slagbomen, tourniquets en geluiddempende barriers. “Wij hebben alles in huis om de buitenste schil van een bouwterrein zo goed mogelijk te beveiligen”, aldus Suzanne Bekkers.

Geen administratieve rompslomp meer in bouwkeet

De Smart Access tools van Heras spelen daarbij een steeds verdergaande rol. Suzanne legt uit: “Het is op grote bouwplekken belangrijk om te weten wie er allemaal op het terrein aan het werk is, hoeveel uur er per persoon gewerkt wordt en welke partijen voor wie werken. Middels verschillende technologische snufjes kan een complete toegangscontrole worden uitgevoerd. Mensen komen via een pasje het terrein op. Zo is elk moment van de dag duidelijk wie en hoelang iemand aanwezig is. Maar het systeem detecteert bijvoorbeeld ook dat iemands werkcertificaat verlopen is of dat iemand de verplichte veiligheidsfilm nog niet heeft gezien. Bij het aanbieden van het pasje, gaat het hek dan niet open. En als aan het einde van de week de urenbriefjes moeten worden getekend, zijn die met één druk op de knop te controleren. Met dit systeem halen we de administratie uit de bouwkeet, waardoor een uitvoerder heel veel tijd bespaart en meer op de bouwplek aanwezig kan zijn.”

Nooit meer terug naar hoe het was

Smart Access is zeer nauwkeurig en compatible met alle bestaande systemen die in de bouw vanwege veiligheidsvoorschriften worden gebruikt, zoals Bouwpas, Project Box, Certwell en Easy Secure. Suzanne Bekkers: “Onze klanten zijn erg te spreken over deze tools, omdat het hen een hoop administratieve rompslomp bespaart. Tot nu toe zijn alle klanten die het één keer hebben afgenomen, overgegaan tot herhalingsaankoop. Dat zegt genoeg!”

Tekst: Dianne Huijskens

Meer informatie over HERAS MOBILE FENCING &SECURITY:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!