Bij Verstijlen Hekwerken in Sprundel zitten ze absoluut niet stil

  • Bouw

Verstijlen Hekwerken uit het Brabantse Sprundel richt zich op het ontwerpen, produceren en monteren van verschillende soorten hek-, las- en smeedwerk. Directeur Roger Verstijlen en zijn team hebben het momenteel razend druk met tal van projecten. “Wij zitten zeker niet stil.”

Bij Verstijlen Hekwerken in Sprundel zitten ze absoluut niet stil

Om een goed beeld te krijgen van wat Verstijlen allemaal doet, licht directeur Roger Verstijlen een aantal recente projecten toe: “In Goirle zijn we bezig bij een verbouwing. Ons is gevraagd om het balkonhekwerk dat daar stond opnieuw te poedercoaten. Dit is een renovatie van het bestaande hekwerk waarbij we als aanvulling een aantal privacyschermen plaatsen met glas daarin. Er is ook een bestaande poort waar we een automatisering opzetten geheel volgens NEN 13241. Ook moet er een looppoortje worden gemaakt waar voetgangers doorkunnen. Daarnaast komen er poortjes met houtvulling naar de zeven appartementen en maken we ook nog een poort in de brandgang. Eigenlijk zit er rondom dat hele gebouw heel veel werk waar wij onze handtekening onder zetten. Dit is een goed voorbeeld van een project waar alles wat we doen mooi bij elkaar komt.”

Foodhal

In Breda is een pand omgebouwd tot foodhal. “Aan de winkelstraat wilden ze het geheel af kunnen sluiten. Daarom hebben wij een vijfdelige poort gemaakt. Die klapt in drie delen op aan de ene kant en in twee delen aan de andere kant. Dat is dus weer net iets anders dan een normale poort.”

Vacatures

De orderportefeuille van Verstijlen is dus goed gevuld. “Dat is echt een luxeprobleem. Alleen maar goede berichten dus voor ons bedrijf, al is de andere kant van de medaille wel dat we er lastig goed personeel bij kunnen krijgen. We kunnen echt nog wel iemand gebruiken aan de productie- en montagekant. Nu is het steeds een puzzel om alles netjes en op tijd voor elkaar te krijgen. Dat lukt zeker wel, maar wat extra handen zou wel heel prettig zijn. In totaal werken we nu met tien medewerkers, maar een goede lasser/contractiebankwerker mag zich altijd melden.”

Die kan dan meteen aan de slag want Verstijlen gaat onverdroten door met het plaatsen van bijvoorbeeld meterslange hekwerken in tuinen en bij bedrijven, het maken van sierpoorten tussen gemetselde kolommen (met poortaandrijving , gsm-modules en intercoms), privacyschermen, een aantal particuliere nieuwbouwhuizen waar balkonhekwerk nodig is en stalen draaipoorten of schuifpoorten met houten vulling bij bedrijven.

Binnenspeelpark

Roger Verstijlen licht toe: “Wij zijn altijd bezig. Het is echt van alles wat. Een mooi project is ook een binnenspeelpark met ballenbakken en trampolines waar wij ook een hekwerk en poorten neerzetten om de ruimte af te scheiden van de buitenrand en vluchtwegen. Normaal werken we altijd buiten, nu een keertje binnen. Dat is weer eens wat anders.”

Bij Verstijlen Hekwerken BV kunnen klanten dus voor elk denkbare afscheiding terecht: van sierhekwerk, spijlenhekwerk, balkonhekken, looppoorten, draaipoorten, schuifpoorten, automatisering, poortaandrijvingen, smeedwerk en restauraties tot diverse soorten afrasteringen zoals gaashekwerk en dubbelstaafshekwerk. Bovendien kan alles op maat en naar wens gemaakt worden in haar eigen werkplaats. Daarnaast verricht Verstijlen restauraties aan kerken, monumenten en dergelijke. Het bedrijf verleent als specialist ook prima nazorg op het gebied van onderhoud en reparatie. Andere specialisaties zijn het smeden van speciale gereedschappen en las- en montagewerkzaamheden.

Auteur: Ron van Kuijk

Meer informatie over VERSTIJLEN HEKWERKEN B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!