Blok Group draait met Mobius 3D Technologies mee in de Formule 1

  • Technologie
  • Bron: Blok Group

Het Brabantse bedrijf Blok Group heeft een divisie die zich volledig richt op 3D metaal printen. Onder de naam Mobius 3D Technologies wordt onder andere geproduceerd voor top teams in de Formule 1. Tussen twee races in kan het bedrijf aluminium en titanium onderdelen produceren.

Blok Group draait met Mobius 3D Technologies mee in de Formule 1

Mobius 3D Technologies werkt als sinds 2017 aan het continu ontwikkelen van nieuwe high-tech 3 geprinte producten voor toonaangevende klanten in high-tech industrieën.  

Medische implantaten

Mobius ontwikkelt zich niet alleen in technische sectoren maar ook in de medische sector. De verwachting is dat de implantatenmarkt door de successen met 3D printen transformeert van een gestandaardiseerd CE goedgekeurde producten, naar een markt waarin patiënt-specifieke implantaten de standaard zijn. Mobius ontwikkelt met een aantal toonaangevende partijen in de zorg revolutionaire implantaten die de markt zullen doen veranderen.

Fijnmetaal voor Brainport 

Onderdeel van de Blok Group, Leves fijnmetaal, investeerde in 2018 in een Mazak Integrex 400. Hierdoor is het bedrijf ook in staat om grote producten tot diameter 400mm te draaien langs ons specialisme in fijnmetaal. Zo kan het bedrijf haar klanten in de Eindhovense Brainport regio nog beter bedienen.

Meer informatie over BLOK GROUP:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!