Bluekens Bus breidt sterk uit

  • Automotive
  • Bron: Bluekens Truck en Bus

Bluekens Truck en Bus gaat het onderhoud van de bussen voor het openbaar vervoer in West-Brabant uitvoeren en breidt haar busactiviteiten sterk uit.

Bluekens Bus breidt sterk uit

Bluekens Truck en Bus is busdealer voor het openbaar vervoer en de touringcarwereld. Daarnaast is Bluekens Truck en Bus officieel dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks Lichte Bedrijfswagens en servicedealer voor Renault Trucks. Ook heeft het bedrijf een aparte werkplaats voor elektrisch en hybride aangedreven voertuigen. Er zijn vestigingen in Breda, Roosendaal, Oosterhout, Goes en Middelharnis.

Vacatures

Bluekens Truck en Bus heeft een totaalpakket aan diensten voor openbaar vervoer organisaties en busondernemers, die de zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen neemt. Bluekens Truck en Bus gaat het onderhoud van de bussen voor het openbaar vervoer in West-Brabant uitvoeren en breidt haar busactiviteiten sterk uit. Voor haar vestigingen in Breda en Roosendaal is Bluekens Truck en Bus daarom op zoek naar meerdere EERSTE BEDRIJFSAUTOTECHNICI M/V. Bekijk hier de vacatures bij Bluekens Truck en Bus.

Meer informatie over BLUEKENS TRUCK EN BUS B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!