Bogers Logistics betrekt hoogwaardig bedrijfspand nabij Antwerpen

  • Logistiek & Vervoer

Logistiek dienstverlener Bogers Logistics heeft sinds kort de beschikking over een nieuw hoogwaardig bedrijfspand dat flexibel is in te richten. Het 3.500 m2 grote pand bevindt zich vlakbij van Antwerpen en is daarmee zeer gunstig gelegen.

Bogers Logistics betrekt hoogwaardig bedrijfspand nabij Antwerpen

Logistiek dienstverlener

Bogers Transport en Logistics is aanbieder van totaallogistiek. Het Putse transportbedrijf vormt één adres voor al uw logistieke wensen; van uw transport tot aan de op- en overslag van uw goederen. Bogers werkt met een modern wagenpark dat bestaat uit trekker-opleggercombinaties die uitgerust zijn met track & trace apparatuur. Ook heeft ze de beschikking over een op- en overslagruimte van maar liefst 12.500 m2.

Flexibel bedrijfspand

Nieuwste ontwikkeling bij Bogers Transport en Logistics is de komst van een hoogwaardig logistiek bedrijfspand van 3.500 m2. Dit pand is duurzaam gebouwd en van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan hoogwaardige isolatie, heteluchtverwarming, inductieverlichting (uitermate geschikt voor de logistiek) en een inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie. Momenteel wordt een inpandig kantoor gerealiseerd. Ook is het pand voorzien van een aanzienlijk buitenterrein en laad- en loskades.

Eigen voorzieningen

Het moderne bedrijfspand is zeer flexibel van opzet en bestaat uit twee compartimenten met ieder hun eigen (nuts)voorzieningen. Beide compartimenten hebben bovendien een eigen huisnummer en zijn zodoende volledig afzonderlijk van elkaar te gebruiken en eventueel ook te huur voor een eigen logistieke bedrijfslocatie.

Strategische locatie met gunstige grondprijs

Bogers Logistics is gevestigd in het Brabantse Putte onder de rook van Antwerpen. Een klein dorp in de nabijheid van de wereldhavens van Rotterdam en Antwerpen en de logistieke hotspot West-Brabant. Grote voordeel ten opzichte van steden in de omgeving is de gunstige grondprijs. Dit scheelt u aanzienlijk aan kosten.

Uitstekende bereikbaarheid

De bereikbaarheid van het bedrijventerrein van Putte heeft onlangs een nieuwe kwaliteitsimpuls gekregen. De lokale gemeenteraad heeft eind 2013 ingestemd met het realiseren van een nieuwe ontsluitingsweg. Eén die nog beter berekend is op de logistieke activiteiten in de regio. Zo wordt de weg breder en ontziet de nieuwe route de bewoonde wereld. Dit zijn gunstige ontwikkelingen voor zowel de lokale bedrijvigheid als de Putse bevolking. En dat past volledig bij de maatschappelijk verantwoorde manier waarop Bogers Logistics B.V. zaken doet.

Meer informatie over BOGERS TRANSPORT & LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!