Bogers Logistics levert logistiek bedrijfspand op

  • Logistiek & Vervoer
  • Bron: Bogers Logistics

Bogers Logistics heeft een gloednieuw bedrijfspand opgeleverd in Putte. Het pand is gebouwd vanuit een logistiek oogpunt, maar kan breed ingezet worden.

Bogers Logistics levert logistiek bedrijfspand op

Het kleinschalige logistieke bedrijfspand is inmiddels gereed voor gebruik, en is terug te vinden aan het einde van de Hogebergdreef te Putte. Het laatste gedeelte van de Hogebergdreef is met instemming van gemeente Woensdrecht onttrokken aan het openbaar verkeer om logistieke activiteiten te versoepelen. Het project is opgezet door de logistiek expert Bogers Logistics.

Het gebouw

Het pand in Putte heeft een eigen huisnummer en telefoonaansluiting. Daarnaast beschikt de meterkast over nutsvoorzieningen. Er is bovendien een ruim buitenterrein dat zeer geschikt is voor logistieke activiteiten. Het gebouw bestaat uit twee compartimenten van 1750m². De inwendige vrije hoogte telt 8.00m en er is een verdiepingsvloer van 70m² waar nog vrij kantoorruimte is in te richten.

De vloer is afgewerkt met monoliet en heeft een vloerbelasting van 4.000kg/m². De laaddocks beschikken over een leveler, dockshelters en een grote overheiddeur. De energiezuinige indicatieverlichting van het gebouw heeft een verbruik van 150lux. Daarbij is gekozen voor hoogrendement heaters om het pand van warmte te voorzien.

Veiligheid

De compartimenten zijn gescheiden door een brandmuur waarin een automatisch sluitende branddeur is gemaakt. De branddeur is geschikt voor de meeste logistieke doeleinden. Om de veiligheid van het pand verder te waarborgen is naast een brandontruiming- en brandmeldingsinstallatie ook een inbraakalarminstallatie aangebracht. Er is tevens een bluswatervoorziening van 60m³/hr en door het gebouw zijn brandhaspels opgehangen. Na sluitingstijd kan het veilig gelegen terrein afgesloten worden.

Logistiek bedrijfspand huren

Het logistieke bedrijfspand in Putte is nu beschikbaar om te huren, met of zonder logistieke diensten. Kijk op de website van Bogers Logistics voor meer informatie.

Meer informatie over BOGERS TRANSPORT & LOGISTICS:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!