Bouwadviesbureau HEVO breidt organisatie uit met nieuw directielid

  • Bouw
  • Bron: HEVO

Per 1 januari 2019 beschikt bouwadviesbureau HEVO uit ’s-Hertogenbosch over een nieuwe directeur. Vanaf dat moment zal Winifred van den Bosch, sinds 2006 werkzaam bij het bedrijf, zich samen met de andere directieleden richten op groei en verbreding van de dienstverlening.

Bouwadviesbureau HEVO breidt organisatie uit met nieuw directielid

De nieuwe directeur is al sinds 2006 werkzaam bij het bedrijf en beschikt over een uitgebreide achtergrond in de wereld van bouw, vastgoed én de onderwijssector.

Gespecialiseerd in het sociale domein

Van den Bosch heeft de afgelopen jaren aan de ontwikkeling van diverse scholen gewerkt en is daarom gespecialiseerd in vraagstukken in het onderwijs en het sociale domein. In zijn positie als directeur bij HEVO zal Van den Bosch met name werken aan oplossingen die de exploitatie van schoolgebouwen op de lange termijn verbeteren, risicodragend projectmanagement, innovatie en kwaliteitsmanagement.

Over bouwadviesbureau HEVO

Bouwadviesbureau HEVO is gevestigd in het centrum van de gemeente ’s-Hertogenbosch en is actief in huisvestingsadvies en projectmanagement. Het bedrijf voorziet klanten met complexe huisvestingsvraagstukken van oplossingen die bijdragen aan een optimale leef- en werkomgeving waarbij altijd gestreefd wordt naar gebouwen die duurzaam presteren.  

Meer informatie over HEVO B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!