Bouwbedrijf Marsaki wil nóg groener worden in 2018

  • Bouw
  • Bron: Marsaki

Na een succesvol 2017 waarin Marsaki haar 15 jarig jubileum vierde, gaat het bedrijf in 2018 enthousiast van start met een reeks aan nieuwe uitdagingen. Waar het bedrijf vorig jaar al ‘op groen stond’, wil Marsaki dit jaar nóg groener worden aan de hand van een aantal duurzame bouwprojecten.

Bouwbedrijf Marsaki wil nóg groener worden in 2018

Een voorbeeld van zo’n duurzaam project is de bouw van Westerschans waarbij Marsaki het project- en bouwmanagement verzorgt voor RWS Projecten. Bijzonder aan dit project is dat het nieuwe appartementencomplex volledig verwarmd en gekoeld zal worden via een ijsbuffersysteem. Eerder realiseerde Marsaki al voor RWS partner in wonen 21 nieuwbouwwoningen die met een ijsbuffersysteem functioneren. De uitdaging lag destijds onder andere in het terug schalen van een groot systeem naar toepasbaarheid in de woningbouw.

Nul-Op-de-Meter

Een ander, in 2018 te realiseren project, betreft ‘De Henry’ in Goes. Als eerste Nul-Op-de-Meter-appartementencomplex in Zeeland gaat het om een bijzonder project. Het appartementencomplex dat in opdracht van RWS partner in wonen wordt gebouwd zal voldoen aan de hoogste normen van NOM, BENG en EPV: drie duurzaamheidsbegrippen die regelmatig door elkaar gehaald worden maar één ding met elkaar gemeen hebben: landelijk is Marsaki hier koploper in.

Herstructurering religieus erfgoed

Een derde project betreft de herontwikkeling van een aantal beeldbepalende, religieuze gebouwen in het centrum van Oudenbosch. Marsaki verzorgt hierbij het procesmanagement voor het samenwerkingsverband (bestaande uit de Provincie Noord-Brabant, gemeente Halderberge, Woonkwartier en Van Agtmaal).

Tot slot wordt Marsaki ingeschakeld voor de procesbegeleiding en het project- en bouwmanagement bij de realisatie van een nieuwe brede school in Tholen.

Ontwikkelingen binnen Marsaki

Ook binnen Marsaki vinden er de nodige ontwikkelingen plaats. Door een uitbreiding van het team in 2017 begint Marsaki uit haar jasje te groeien. Ook in dat opzicht is het dus tijd voor iets nieuws. In de tweede helft van 2018 staat er een verhuizing op de planning en zal Marsaki zich vestigen in het voormalig belastingkantoor in Goes. 

Meer informatie over MARSAKI B.V.:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!