Bouwbedrijf Rijk focust zich op verduurzaming van relaties op Contacta 2018

  • Bouw
  • Bron: Bouwbedrijf Rijk

De Contacta 2018, hét zakelijke netwerkevent van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen, staat weer voor de deur en ook bouwbedrijf Rijk uit Heinkeszand is dit jaar wederom aanwezig.

Bouwbedrijf Rijk focust zich op verduurzaming van relaties op Contacta 2018

Het bouwbedrijf is te vinden op het BCKloetingeplein in hal 1, stand nummer 404 . Na het grote succes van vorig jaar en de bezoeken van vele relaties hebben zij besloten zich dit jaar te concentreren op persoonlijk contact en verduurzaming van relaties.

Over Bouwbedrijf Rijk

Bouwbedrijf Rijk hecht grote waarde aan persoonlijk contact met haar bestaande en  nieuwe relaties, een luisterend oor en het delen van visie staan centraal. Daarnaast kent het bedrijf een breed werkveld. Het bedrijf richt zich op projectmatige nieuwbouw, het luxe segment woningbouw, renovatie en onderhoud  en de utiliteitsbouw. Het Zeeuwse bouwbedrijf telt 55 vaste medewerkers en heeft daarnaast een flexibele schil van zo’n 25 vakmensen. Bouwbedrijf Rijk legt de focus op efficiëntie en innovaties in de bedrijfsvoering en kan daardoor nog steeds acceptabele prijzen hanteren. Daarnaast sturen zij op het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties met hun opdrachtgevers.

Over Contacta

Op 6, 7 en 8 november staan bedrijven in Zeeland, West-Brabant en Vlaanderen stil bij "De impact van Data" tijdens Contacta 2018. Met ruim 350 standhouders en 23.500 bezoekers, is het dé jaarlijkse, zakelijke netwerkbeurs van Zuidwest-Nederland en Vlaanderen en weet Contacta bedrijven, organisaties en overheden bij elkaar te brengen.

Meer informatie over RIJK BV, BOUWBEDRIJF:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!