Bouwcontract voor nieuw magazijn Spierings getekend

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: Smart Hub

Het contract voor de bouw van een nieuw magazijn van Spierings Smart Logistics aan de Rietveldenkaden in ’s Hertogenbosch is getekend. Afgelopen vrijdag zetten Spierings directeur Bruurs en Michiel van Summeren, van Cornelissen aannemingsbedrijf, hun handtekening onder het contract.

Bouwcontract voor nieuw magazijn Spierings getekend

Foto: Commercieel directeur van Cornelissen, Michiel van Summeren (l) en Spierings directeur Frank Bruurs (r) na ondertekening van contract.

“De aanloop hier naartoe heeft wat langer geduurd dan we aanvankelijk voor ogen hadden”, aldus Bruurs van Spierings. “Dat werd voor een deel veroorzaakt door de huidige drukte in de bouwwereld, maar ook doordat wij zelf heel duidelijke ideeën hadden over het ontwerp en de lay-out. Wij willen dit bouwen naar ons eigen DNA, dus er kwam van onze kant heel wat ‘self-engineering’ bij kijken. Die manier van werken was soms wennen voor de aannemer en kostte meer tijd. Maar we zijn er samen prima uitgekomen!”

Start nieuwbouw

De omgevingsvergunning voor de bouw ligt inmiddels ook ter accordering bij de gemeente. “De termijn voor de inspraak- en bezwaarprocedure loopt nu”, vertelt Frank. “Ik hoop van harte dat we midden maart de goedkeuring binnen hebben. Begin april kan dan de eerste schop in de grond.” Aannemer Cornelissen heeft aangegeven het warehouse in 32 tot 34 weken te kunnen bouwen. Als alles volgens plan verloopt, dan zou de nieuwbouw eind van dit jaar dus klaar moeten zijn. Op de website van Spierings zullen regelmatig updates gegeven worden over de voortgang van de bouw.

Meer informatie over SMART HUB:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!