Bouwen aan je toekomst tijdens open dagen Bouwmensen

  • Onderwijs & Training

Er wordt weer volop gebouwd in Nederland. Het aantal projecten neemt toe en daarmee ook de vraag naar goede professionals. Op 7 en 8 februari kunnen jongeren die aan de slag willen in deze sector daarom vrijblijvend kennismaken met de beroepsopleidingen van Bouwmensen.

Bouwen aan je toekomst tijdens open dagen Bouwmensen

Bouwmensen biedt een breed scala aan opleidingen waarin vakmanschap centraal staat. Jongeren die wel weten dat ze in de bouw willen werken, maar nog niet in welke functie, kunnen in februari daarom terecht op de vestigingen Borculo en Doetinchem van onderwijsinstelling Bouwmensen Gelderland.

Vakopleidingen

Onder het motto 'slimme handen maken de toekomst´ laat Bouwmensen zien dat een goede beroepsopleiding tal van mogelijkheden biedt. Met de opleiding meubel- en interieurbouw kun je je specialiseren in het maken van kasten, maar ook in het maken van stoelen, bedden of bureaus. Zo kun je aan de slag bij een regulier interieurbouwbedrijf, maar ook bij bedrijven die zich specialiseren in de inrichting van schepen. De bouw biedt uiteenlopende mogelijkheden en dat begint bij de opleidingen van Bouwmensen.

Meer informatie over BOUWMENSEN GELDERLAND OOST:

Bekijk het complete bedrijfsprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!