BouwSchool Breda showt nieuw bouwproject tijdens Dag van de Bouw

  • Bouw
  • Bron: BouwSchool Breda

Op zaterdag 2 juni 2018 vindt voor de dertiende keer de Dag van de Bouw plaats. Ook BouwSchool Breda is hier bij aanwezig. In samenwerking met bouwbedrijf Breda Bouw en Avant Bouwpartners vertegenwoordigt de school het bouwproject ‘Internationale School Breda en Mencia de Mendoza’.

BouwSchool Breda showt nieuw bouwproject tijdens Dag van de Bouw

Gedurende dit project realiseren de Internationale School Breda en Mencia de Mendoza de vestiging van de Internationale Campus Breda. De werkzaamheden die Breda Bouw hierbij verricht zijn: renovatie van bestaande gebouwen en de realisatie van de nieuwe onderwijsgebouwen en gymfaciliteiten.

Startschot vernieuwbouw

Op 19 februari 2018 is het officiële startschot gegeven van de vernieuwbouw van de twee complexen met de samenwerkende scholen. De bouw van de campus moet in september/ oktober al zijn eerste vruchten afwerpen. Dan zijn de interne verbouwing, de nieuwe cultuurvleugel en het auditorium klaar.

Campus Breda

Dag van de Bouw

Tijdens de Dag van de Bouw laat BouwSchool Breda samen met Breda Bouw de werkzaamheden zien van dit prachtige project. Daarbij geeft BouwSchool Breda uitleg over de verschillende opleidingen: timmeren, metselen, tegelzetten en uitvoerder. Uiteraard is het ook mogelijk dat de bezoeker zelf een stukje muur metselt of een timmerwerkstuk maakt.

Meer informatie over BouwSchool Breda:

Bekijk het complete profiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!