Brabant Finance Event krijgt 2e editie

  • Financieel & Juridisch
  • Bron: Netwerk Brabant

Op maandag 27 mei wordt op de Hightech Campus te Eindhoven de tweede editie van het Brabant Finance Event georganiseerd.

Brabant Finance Event krijgt 2e editie

Het Brabant Finance Event is een uniek en in Brabant ongekend finance congres dat zich specifiek richt op hoger opgeleide financials in Brabant. Het thema van deze bijeenkomst is ‘Hot issues in Finance”.

Inhoud & Sprekers

Ook dit jaar heeft het event georganiseerd door Avans Hogeschool, Fagro, Fontys Hogeschool, Rabobank, TiasNimbas en Universiteit Maastricht, aansprekende namen aan zich weten te binden. In het plenaire deel treden de heren Rob van Gijzel, Burgemeester van Gemeente Eindhoven & Voorzitter van de Stichting Brainport,  Ronald Slaats, CEO De Lage Landen International B.V. en drs. A.L. van Veen, CFO Jumbo Supermarkten op als plenaire sprekers. Zij spreken over de thema’s die momenteel leven binnen de Brainport regio, De Lage Landen en Jumbo. Hoe leiden zij in deze roerige tijden alles in goede banen?

Masterclasses

Na het plenaire deel volgt er een meer vakinhoudelijke verdieping. Acht masterclasses staan garant voor het delen van actuele en state-of-the art kennis & kunde op het vakgebied Finance. Verspreid over twee ronden worden de masterclasses gepresenteerd door Achmea, Avans Hogeschool, BDO, Capgemini, Desso, Fontys Hogeschool, Rembrandt en TiasNiambas Business School. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn o.a.: lean in Finance, fraude risicomanagement, de controller en social media, verduurzaming & finance en controller & IT Innovatie.

Deelnemers dienen zich vooraf te registreren. Voor meer info: www.brabantfinanceevent.nl

Meer informatie over Brainport Development :

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!