BrabantKennis publiceert Horizon 2017-2018

  • Regionale ontwikkeling
  • Bron: BrabantKennis

Onlangs heeft BrabantKennis haar jaarverslag gepubliceerd. In BrabantKennis Horizon 2017-2018 blikt de instantie terug en kijkt zij vooruit. Zo vind je een beeldend verslag van activiteiten en publicaties en kun je deze door QR-codes te scannen en op interactieve linkjes te klikken in beeld en geluid tot leven brengen.

BrabantKennis publiceert Horizon 2017-2018

Stavros Zouridis, voorzitter ontwikkelraad: ‘’Ik hoop dat de ‘BrabantKennis Horizon 2017–2018’ vooral uitnodigt de longreads en andere publicaties nog eens op te zoeken en te bekijken. En laat je in 2018 vooral weer inspireren door dit prachtige kennisinitiatief.’’

Over BrabantKennis

BrabantKennis verkent op geheel eigen wijze de toekomst van de Provincie Noord-Brabant: onafhankelijk, nieuwsgierig en vernieuwd in vorm. De instantie prikkelt tot nadenken en houdt de regio scherp. Ze observeert, confronteert en inspireert door trends te spotten, toekomstbeelden te schetsen en nieuwe perspectieven te bieden in de vorm van verkenningen en publicaties.

Toegang tot publicatie

BrabantKennis Horizon 2017-2018 is zowel online als offline gratis te lezen. De digitale variant vind je op de website van BrabantKennis. Het fysieke exemplaar kunt u, zolang de voorraad strekt, aanvragen via het contactformulier op dezelfde pagina.

Meer informatie over BrabantKennis:

Bekijk het complete instantieprofiel

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!